Bijlwerpende club met stilstaand water aangeklaagd voor gebruik van Hammer-Schlagen – Twin Cities bargame

Ambtenaren van WRB Inc. , een bedrijf uit Stillwater dat het handelsmerk in Hammer-Schlagen bezit, een spel waarin meerdere lopers een spijker in een boomstam proberen te slaan, daagde de bijlwerpclub Stillwater voor de rechter.

De rechtszaak beweert dat Lumberjack, gevestigd in het centrum van Stillwater, zich schuldig heeft gemaakt aan “onwettige, oneerlijke of frauduleuze handelingen van oneerlijke concurrentie” in strijd met de staatswet door het ongeoorloofde gebruik van het WRB-handelsmerk en handelsstijl.

WRB-handelsmerken omvatten slogans zoals “Let’s Play Hammer Schlagen”, “Got Wood”, “Get Hammered”, “Get Nailed”, “Get Bent” en “Whack It” en “werd erg populair in de Verenigde Staten, vooral bij bier en kroegfestivals en Oktoberfesten’, staat in de rechtszaak.

The Lumberjack Company, geopend in november 2019, is eigendom van Sara Jesperson.

Volgens de rechtszaak is Lumberjack in februari 2020 een licentieovereenkomst van één jaar met WRB aangegaan om Hammer-Schlagen in zijn fabriek over te nemen. In december 2020 stuurde de WRB een aanbod tot verlenging van de licentie naar The Lumberjack, aangezien de huidige licentie op 2 februari 2021 zou aflopen, maar Lumberjack wees het aanbod af en verlengde de licentie niet, aldus de rechtszaak.

In juni was Jim Martin, CEO van WRB, bij de Food Truck Extravaganza op het Washington County Fairgrounds in Baytown Township.

Ook was er Lumberjack, die vier Hammer-Schlagen-spellen heeft geïnstalleerd, passend bij WRB’s geregistreerde handelsmerkuniformen, stelt het pak.

Het pak stelt dat “Sponsors van Hammer-Schlagen het spel bij naam hebben geïdentificeerd.” “Houthakkerswerknemers vroegen Martin om Hammer Schlagen bij naam te spelen. Ik bood de service aan voor $ 2 per spel per persoon.”

READ  Bigo Live-afleveringen op Video Game Day met speciale evenementen

De website van The Lumberjack Company bevat een virtuele tour, waar volgens de rechtszaak twee Hammer-Schlagen-stammen te zien zijn.

Jesperson beantwoordde niet onmiddellijk een telefoontje om commentaar te vragen.

Hammer Schlagen is uitgevonden door Karl Schoen, die in 1957 vanuit Duitsland naar St. Paul emigreerde; De ouders van Schoen, Carl en Elizabeth, richtten in 1966 het Gasthaus Bavarian Hunter Restaurant in Grant op. De schoonvader van Schoen, Mike en Lachen, standaardiseerde het spel en de uitrusting in de jaren tachtig en gaf het de merknaam “Hammer-Schlagen”. zei Martijn. Wlaschin richtte WRB op in 1999 en verkreeg het jaar daarop de federale handelsmerkregistratie voor zijn logo.

WRB vorig jaar Een rechtszaak die is aangespannen bij de Amerikaanse rechtbank, beweert dat de brouwerij van Schram Haus In Chaska wordt sinds 2019 de steel van Hammer-Schlagen gesmeed. In maart hebben de partijen de zaak beslecht; Martin zei dat de brouwerij het spel niet meer mag gebruiken.

More from Madison Garrett

Blijkbaar zullen de Jets terugkeren naar de wonderfase van Game 3

Winnipeg – ze waren gefrustreerd en leken aan de buitenkant te staan....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *