Thighland-trends op Twitter na de laatste blunder van Trump tijdens de campagnetoespraak; zie hilarische reacties

After Frorida, Trump makes another faux pas; pronounces Thailand as

IBT Creatief

Van “Covfefe” tot “Yo Semite” en “Frorida” De toespraken en tweets van de Amerikaanse president Donald Trump waren niets minder dan een pandora-doos, die elke keer dat hij wordt geopend de aandacht van de wereld trekt. Trumps recente campagnetoespraak in een Whirlpool-fabriek in Ohio haalde om vele redenen de krantenkoppen, maar een van hen moest iets doen met Thailand, om precies te zijn “Thighland”. Geen grapje!

“De productie verschuiven naar Thighland en naar Vietnam”, zei Trump, voordat hij snel de uitspraak van Thailand corrigeerde. “Twee plaatsen die – ik hou erg van hun leiders – profiteren van de Verenigde Staten? Niet zozeer meer,” voegde hij eraan toe.

Op een andere dag had het een goede redding kunnen zijn. Maar het was een campagnetoespraak die door miljoenen Amerikanen in het hele land werd bekeken. De blunder werd snel opgevangen en begon trending op Twitter.

Netizens hebben een velddag

Natuurlijk nemen memes en spot de overhand op Twitter terwijl gebruikers grappige opmerkingen maakten over de blunder van Trump. Bekijk hieronder enkele reacties:

Geen primeur

De verkeerde uitspraak van Trump komt slechts enkele dagen nadat hij Yosemite National Park “Yo-semites” noemde. Niet lang geleden had hij hamburgers verkeerd gespeld als “hamberders” en Florida als “Frorida”. Maar dat weerhoudt de 74-jarige president er niet van om te beweren dat hij scherp is als altijd – iets wat ook zijn presidentiële rivaal Joe Biden, 77, beweert.

De presidentsverkiezingen zijn gepland voor 3 november.

READ  Cyberpunk 2077-ontwikkelaar zegt dat Update 2.0 en Phantom Liberty extreem CPU-hongerig zullen zijn op pc en oorspronkelijk 8 cores ondersteunen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *