LeBron James is niet verdrietig over het verlies van Donald Trump als NBA-kijker

LeBron James

LeBron JamesThearon W. Henderson / Getty Images

Los Angeles Lakers-ster LeBron James vindt dat de NBA-gemeenschap helemaal niet verdrietig is over het verlies van de Amerikaanse president Donald Trump als kijker.

Trump had eerder verklaard dat het kijken naar basketbalspelers tijdens het volkslied in de NBA hem dwingt de wedstrijd uit te schakelen.

LeBron James over het verlies van het kijkerspubliek van Trump

“Ik denk echt niet dat de basketbalgemeenschap verdrietig is over het verlies van zijn kijkerspubliek, omdat hij de wedstrijd bekijkt,” zei James na het verlies van de Lakers voor de Oklahoma City volgens ESPN. ‘En dat is alles wat ik te zeggen heb.’

‘Ik weet al waar dit naartoe kan gaan, waar het voor mij naar toe kan leiden voor morgen. Ik zal er niet op ingaan’, voegde hij eraan toe.

Sportpersoonlijkheden nemen een knie als onderdeel van de ‘Black Lives Matter’-beweging die over de hele wereld gaande is sinds de dood van Geroge Floyd door een politiepersoneel in Minneapolis in mei.

De coach van LA Clippers, Doc Rivers, woog ook over de kwestie en verklaarde dat mensen het niet kunnen schelen over de houding van Trump, aangezien gerechtigheid aan hun kant staat.

LeBron James

IANS-foto’s

“Nou, we hebben één man verloren,” vertelde Rivers aan verslaggevers volgens ESPN. ‘Ik bedoel, dus wat. Echt, het kan me niet eens schelen. We weten dat gerechtigheid aan onze kant staat. Toch?’

Trump had eerder gezegd dat NBA haar kijkerspubliek verliest omdat mensen zoals hij het niet meer willen bekijken.

‘Zoals u weet, zijn de beoordelingen voor basketbal ver beneden’, had de Amerikaanse president tegen Fox and Friends gezegd. ‘Ik heb gehoord dat sommige anderen ver beneden zijn, waaronder honkbal. We komen op voor onze vlag, komen op voor ons land.

READ  Feitcontrole: oude Facebook live video gedeeld als Mark Zuckerberg vlees grilt tijdens Big Tech-hoorzitting

“Veel mensen zijn het met me eens. Als ik het mis heb, verlies ik een verkiezing. Dat is oké. Ik zal altijd voor onze vlag staan”, voegde hij eraan toe.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *