Threads downloadt Spike nu de interesse in Musks X afneemt

Threads downloadt Spike nu de interesse in Musks X afneemt

Onderwerpen zijn weer in opkomst.

De door Instagram aangedreven app voor sociale media zag vorige maand hernieuwde belangstelling en werd de vierde meest gedownloade iOS-app en de achtste meest gedownloade app in de Google Play Store.

De rivaal van Twitter zag afgelopen maand volgens Appfigures 12 miljoen iOS-downloads en 16 miljoen Android-downloads via Google. Gegevens. Met 28 miljoen downloads in de twee appstores betekent dit dat Threads beter presteert dan andere apps zoals Telegram, Snapchat, Spotify en X/Twitter.

Tot vorige maand was Threads er niet in geslaagd de Appfigures-lijst van de tien meest gedownloade apps te kraken sinds augustus, toen het meer deel- en ontdekkingsfuncties toevoegde, wat duidde op een verrassende heropleving van de belangstelling van gebruikers. Instagram, de meest gedownloade app in december, is ook begonnen met het promoten van verschillende Threads-posts op zijn platform in een poging nieuwe gebruikers te vinden.

Ter vergelijking, genoemd. Natuurlijk bestaat X al sinds 2006, terwijl Threads voor het eerst werd uitgebracht in juli 2023 als alternatief voor Twitter in het Elon Musk-tijdperk.

In oktober zei Meta-CEO Mark Zuckerberg dat Threads slechts 100 miljoen gebruikers had. Een vertegenwoordiger van Meta bevestigde vandaag via e-mail aan PCMag dat Threads nu 100 miljoen gebruikers heeft, maar voegde eraan toe dat het bedrijf zijn laatste cijfers zal bekendmaken tijdens Meta's Q4-winstoproep op 1 februari.

Terwijl Musk zei dat X dat wel had gedaan 540 miljoen gebruikers In juli 2023, op Axios een verslag App-databedrijf 42Matters suggereert dat de interesse van nieuwe gebruikers in X is afgenomen onder het eigendom van Musk Downloads afgewezen Tussen november 2022 en oktober 2023.

READ  Krijg een voorsprong op kerstinkopen door te profiteren van GameStop's '1Up' 48-uurs en PRO Days Sale-evenementen NYSE: GME

Hoewel Threads na de lancering vorig jaar een aanzienlijke groei kende, staat X nog steeds op nummer één voor actieve gebruikers. Data.ai een verslag Dat vond het

In plaats daarvan rangschikte Threads de 10e meest gedownloade app van 2023 in het algemeen, waarbij X werd verslagen maar achter dominante platforms als TikTok, Instagram en Facebook bleef.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *