Tiener uit Washington levend gevonden in bos na 8 dagen vermist te zijn

Tiener uit Washington levend gevonden in bos na 8 dagen vermist te zijn

Een tiener die meer dan een week vermist werd in de staat Washington, werd zaterdag levend teruggevonden in de zwaar beboste Cascade Mountains, aldus de autoriteiten.

‘Het is zeer zeldzaam. Het is absoluut een wonder, en we zijn zo blij dat ze in orde is en het daar heeft gered, ”Sgt. Ryan Abbott vertelde verslaggevers. “Er is zoveel steun geweest, zoveel interesse en mensen die willen helpen. Het is leuk om te zien. “

Fuda werd voor het laatst gezien op 24 juli, toen ze haar huis in Maple Vally, Washington, verliet, zonder haar familie te vertellen waar ze heen ging.

Haar Toyota Corolla uit 2008 werd door een openbaar vervoerarbeider gevonden ten westen van Stevens Pass.

Rechercheurs zeiden dat Fuda bij een coffeeshop stopte voordat hij geen benzine meer had. Persoonlijke voorwerpen werden in de auto gevonden, maar haar telefoon was uitgeschakeld.

Familie en vrienden hebben de afgelopen dagen in het gebied doorgebracht met het posten van vermiste personen en het zoeken naar sporen.

De autoriteiten hadden haar verdwijning als “verdacht” bestempeld en publiceerden vrijdag beelden van Fuda buiten de coffeeshop nabij de stad Index.

Abbott vertelde zaterdag aan verslaggevers dat reddingsteams met bloedhonden rond 14.45 uur een notitieboekje en schoenen van Fuda tegenkwamen. die dag.

Fuda werd twee mijl gevonden op een “zeer steile” ravijnwal langs een kreek, aldus de autoriteiten.

Artsen behandelden haar ter plaatse en ze werd vervoerd naar een ziekenhuis in het gebied, waar ze in stabiele toestand werd vermeld. Fuda had geen eten bij zich, maar dronk volgens Abbott water uit een kreek.

READ  Sachin-piloot ontmoet waarschijnlijk BJP-chef JP Nadda vandaag: bronnen

‘Dit is een opmerkelijk einde’, zei hij.

Ambtenaren hebben nog niet gezegd waarom Fuda in het bos terecht is gekomen. Abbott zei dat ze “niet erg coherent was” op het moment van de redding en kon niet uitleggen wat er de afgelopen week gebeurde.

Geruchten over een mogelijke ontvoering lijken niet te kloppen, ‘althans op dit moment’, zei Abbott.

Jeff White, een vriend van de familie Fuda, vertelde Q13 FOX hij had het ergste gevreesd.

‘Het is een wonder’, zei White. ‘God heeft deze familie vandaag gezegend. God heeft deze familie vandaag zeker gezegend. ‘

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *