Tijd om een ​​paarse PS5 DualSense-controller te kopen (als je die wilt)

De PlayStation Direct online winkel verkoopt vandaag de Galactic Purple DualSense-controllers, voorafgaand aan een massale release op 11 februari

Sony heeft onlangs aangekondigd Een nieuwe golf van kleuren Voor de PS5 DualSense-controllers, en als je op zoek bent naar iets met meer flair, dan is het tijd. Terwijl Nova Pink en Starlight Blue-controllers verkrijgbaar zijn bij winkels zoals: AmazoneVandaag is de dag van mijn mede Galaxy Violet-fans – dat kleurrijke pad in de winkel “Vroeg” Als je rechtstreeks bij PlayStation koopt. Anders dan dat, gingen er nog een paar weken voorbij voor de brede release op 11 februari.

Elke keer dat we een beetje kunnen terugvorderen “er ligt niets op tafel!” Power by Nintendo 64 Days, ik ben er voor. Dat gezegd hebbende, $ 75 klinkt zeker te hoog voor een gamepad, ook al is het leuk.

Nova Pink, Starlight Blue en Galactic Purple DualSense-controllers

Als iemand die al twee witte controllers heeft en het niet kan rechtvaardigen om nog een DualSense te kopen, alleen omdat ik de voorkeur geef aan een levendiger uiterlijk, ben ik jaloers op iedereen die op zoek is naar een paarse, blauwe of roze DualSense-controller – hij springt er echt uit!

Onofficieel vind ik dat paars een publiekslieveling is, maar ik zou benieuwd zijn naar de storing zodra het stof is neergedaald. Midnight Black is misschien alles wat je wilt. Je wordt goed oud!

Hoewel ik kan zien dat veel PS5-bezitters uiteindelijk kiezen voor een back-upconsole (gewillig of met tegenzin) om coöperatief spelen te vergemakkelijken, vraag ik me af hoeveel mensen de behoefte zouden voelen om er een te kopen. Vervangende consolecover – Rood en zwart zal op voorraad zijn Trouwens, op 21 januari. Ik ben natuurlijk niet tegen het ~-idee om esthetische redenen, maar ik wil ook geen onderdelen ruilen en dan te maken krijgen met het vinden van een veilige thuis voor de originele witte omslag. Het werd funky met de baggy Xbox 360-faceplates, weet je?

READ  Nieuwe Play Store-regels voorkomen dat de meeste apps de volledige app-lijst scannen

Aan iedereen die in dit artikel kreunt te midden van de strijd om zelfs maar een PS5 te vinden, punt uit: ik voel met je mee.

Jordan Defour

Jordan is een van de oprichters van Destructoid en een poster van schijnbaar willekeurige afbeeldingen. Ze zijn allesbehalve willekeurig.

Written By
More from Lesley Curry
Het lijkt erop dat Microsoft klaar is om Windows 11 te starten
Microsoft promoot al maanden de “next generation” van Windows, maar nieuwe hints...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *