TikTok, Facebook Top Downloader van niet-game-apps in maart: rapport

Volgens gegevens van Sensor Tower was TikTok in maart 2021 wereldwijd de meest gedownloade niet-gaming-app.

Volgens Sensor Tower registreerde de app de afgelopen maand meer dan 58 miljoen installaties. Douyin in China had de meeste TikTok-installaties met 11 procent, gevolgd door de Verenigde Staten met 10 procent.

Facebook volgde TikTok als de op een na meest geïnstalleerde niet-gaming-app ter wereld met meer dan 56 miljoen installaties. India was goed voor het grootste aantal app-installaties met 25 procent, gevolgd door de Verenigde Staten met 8 procent. ‘S Werelds top vijf gedownloade niet-gaming-apps waren ook Instagram, WhatsApp en Messenger.

Op het gebied van mobiele games was Join Clash 3D van Supersonic Studios de meest gedownloade mobiele game ter wereld voor maart 2021 met 27,6 miljoen installaties, meer dan 3 keer meer dan vanaf maart 2020.

India registreerde het grootste aantal installaties voor de game met 36,6%, gevolgd door Brazilië met 7,6%.

Crash Bandicoot: On the Run from King was in maart 2021 de op een na meest geïnstalleerde mobiele game ter wereld met bijna 27 miljoen installaties. Volgens het rapport hebben Garena Free Fire uit Garena, High Heels of Zynga en InnerSloth de top vijf van mobiele games samengesteld die deze maand wereldwijd zijn geïnstalleerd.

READ  Oogsten en downloaden | europese bro
Written By
More from Eda Greene

Analyse: de overname van Bethesda door Microsoft is een enorme verstoring voor de videogame-industrie

De overname van Bethesda Softworks door Microsoft zal het bedrijf de controle...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *