TikTok is de eerste app met $ 3 miljard downloads die Facebook niet bezit

TikTok, het controversiële videonetwerk van BydeDance, is volgens nieuwe cijfers van Sensor Tower wereldwijd drie miljard keer gedownload. Daarmee is het de eerste app voor een ander bedrijf dan Facebook die deze mijlpaal bereikt.

Volgens het rapport was TikTok de meest gedownloade en meest winstgevende app in de eerste helft van 2021 toen gamen uit de vergelijking werd gehaald. Er werd gemeld dat 383 miljoen installaties in die periode een geschatte $ 919,2 miljoen aan consumentenuitgaven betekenden.

Qua kwartaalgroei was het tweede kwartaal van 2021 volgens het rapport het beste tot nu toe.

In het tweede kwartaal van 2021 zag TikTok de grootste driemaandelijkse groei in consumentenbestedingen sinds het tweede kwartaal van 2020, met een sprong van 39% naar $ 534,6 miljoen, van $ 384,7 miljoen in het voorgaande kwartaal. TikTok-adoptie versnelde ook in 2021, met een stijging van 2 procent in het eerste kwartaal tot 177,5 miljoen in het eerste kwartaal van 2021 en een stijging van 16 procent op kwartaalbasis tot 205,4 miljoen in het tweede kwartaal van 2021. Het is de grootste groei die de app heeft gezien sinds zijn record – het eerste kwartaal van 2020 doorbrak toen het meer dan 315 miljoen installaties vergaarde, het meeste dat een app in een enkel kwartaal heeft gezien.

Dit alles betekent dat TikTok de krachtpatser van de App Store is en beter presteert dan enkele van de andere grote namen die zijn functies hebben willen lenen, waaronder YouTube en Snapchat.

VPN-deals: levenslange licentie voor $ 16 en maandelijkse abonnementen voor $ 1 en meer

READ  Meer dan 35 UIDAI-services voor mAadhaar-gebruikers

TikTok blijft herhalen, met het recente nieuws dat alle makers nu voor het eerst video’s van drie minuten mogen plaatsen. TikTok hoopt dat makers hiermee rijkere verhalen kunnen vertellen via hun feeds, hoewel we zullen moeten afwachten of dat gebeurt.

Written By
More from Eda Greene

Gsm-bedrijven helpen met Fiji-downloads – FBC News

Naarmate het aantal COVID-19-gevallen toeneemt, worden meer mensen aangemoedigd om de careFiji-app...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *