TikTok is nog steeds de meest gedownloade app ter wereld

TikTok blijft het vlaggenschip van de groep. De Chinese app is opnieuw de meest gedownloade niet-gaming-app ter wereld in april 2021, met meer dan 59 miljoen nieuwe downloads binnen een maand. Het sociale netwerk presteerde beter dan Facebook en Instagram en zag de meeste installaties in Brazilië.

De opkomst van het Chinese sociale netwerk vertoont geen tekenen van vertraging. Volgens gegevens van Sensor Tower was TikTok in april 2021 weer in trek bij gebruikers, waarbij het favoriete sociale netwerk van Gen Z zijn eerste plaats behield in de maandelijkse ranglijst van niet-gaming-apps voor de meest gedownloade games ter wereld.

Brazilië zag het grootste aantal TikTok-installaties, met een groei van 13%. Over het algemeen blijft het sociale netwerk – dat in 2020 de meest gedownloade app ter wereld was – het aantal downloads controleren en het gebruikersbestand vergroten, ondanks het feit dat het in India is verboden.

Het is niet verwonderlijk dat producten van de Facebook-groep de rest van de top vijf vormen. Facebook is de op een na meest gedownloade app van de maand voor april, met iets meer dan 53 miljoen installaties. India zag vorige maand het grootste aantal Facebook-installaties, met een groei van 26%, vergeleken met 7% in de VS. Instagram, WhatsApp en Messenger volgen respectievelijk op de derde, vierde en vijfde plaats.

De Sensortoren-schattingen omvatten downloads voor de App Store en Google Play over de hele wereld tussen 1 april 2021 en 30 april 2021. Maar terwijl TikTok in april voorop loopt in downloads uit de Apple App Store, loopt Facebook voorop op Android. Merk op dat TikTok ook bovenaan de downloadlijst stond voor maart 2021. – AFP Relaxnews

READ  De volledige Shrek kan worden gedownload vanaf Wallpaper Engine Steam Workshop
Written By
More from Eda Greene

Apple iOS 14.4 voor iPhone en iPad: downloaden

Apple iOS 14.4 en iPadOS 14.4 voor iPhone- en iPad-apparaten die de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *