Mass Effect Legendary Edition releasedatum: verrassend nieuws voor PS4 en Xbox One | Spellen

Er zijn nog een paar dagen voor de releasedatum van de Mass Effect Legendary Edition, die op 14 mei wordt gepubliceerd.

PS4-, pc- en Xbox One-spelers kunnen binnenkort het opnieuw ontworpen deck downloaden en spelen, zij het met enkele beperkingen.

Als je een originele PS4- of Xbox One-console hebt, heb je minder dan 500 GB aan ruimte om al je games op te slaan, tenzij je externe opslag hebt ingesteld.

En deze week werd onthuld dat iedereen die van plan is om alle drie de ME-spellen te spelen, voldoende vrije ruimte zou moeten vinden.

Nieuwe rapporten geven aan dat Mass Effect Legendary Edition ongeveer 100 GB nodig zal hebben op bepaalde consoles.

Ondertussen vermeldt de officiële Steam-pagina de installatiegrootte die ongeveer 120 GB is met de laagste instellingen.

Dit is een grote stap voorwaarts ten opzichte van de originele serie, en het is alleen maar logisch dat je denkt aan alle merkbare veranderingen die zijn aangebracht.

Een bericht van EA legt uit: “Ons doel was vanaf het begin om visuals te verbeteren en te verbeteren met behoud van de originele esthetiek van de trilogie die de afgelopen tien jaar zo creatief en genrebepalend is geworden.

“ Het voordeel van recycling in plaats van recycling stelde ons in staat om voort te bouwen op de oorspronkelijke activa op een manier die vergelijkbaar is met de polijstfase van een reguliere ontwikkelingscyclus, terwijl we ook konden profiteren van de voordelen van modernere hardware en software.

“Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de technische aspecten van game-ontwikkeling, is het niet verrassend om te horen dat het veranderen van bijna elk element of systeem iets anders kan (en zal) breken. Wanneer een game zich in zijn definitieve staat bevindt, lijkt het over het algemeen op een game: een kaartenhuis.

READ  De nieuwe Elektor november december 2020 is nu beschikbaar

“De simpele handeling van stofblazen, om nog maar te zwijgen van het aanbrengen van basiswijzigingen zoals het updaten van de engine-versie, zal ongetwijfeld tot onverwachte problemen leiden. Het opnieuw beheersen van een game is een bedrieglijk complex proces, dus het bedenken van een geschikt plan voor de beste manier om dit te verminderen risico bij het heropenen van drie games. Onder volledige ontwikkeling was het in feite in onze gedachten. “

Meer nieuws over de Mass Effect Legendary Edition zal naar verwachting deze week voor de definitieve releasedatum door BioWare-ontwikkelaars worden gedeeld.

Dit omvat waarschijnlijk de tijd waarop spelers kunnen beginnen met spelen op PlayStation-, Xbox- en pc-platforms.

Merk ook op dat de uiteindelijke downloadgrootte voor Mass Effect Legendary Edition nog moet worden bevestigd voor de console, wat betekent dat dit op dit moment slechts één extra rapport is.

More from Madison Garrett

Samenvatting: Denver steelt Game 3, Jockey zakt 36, Rivers giet in 5

De laatste keer dat het was Denver Nuggets Speel Portland Trailblazer In...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *