TMNT: “Dimension Shellshock” DLC van Shredder’s Revenge arriveert deze maand op Xbox

TMNT: “Dimension Shellshock” DLC van Shredder’s Revenge arriveert deze maand op Xbox

De geweldige Xbox Game Pass gewonnen Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge Dimension Shellshock DLC komt later deze maand uit, met de officiële releasedatum nu vastgesteld op 31 augustus 2023.

Downloadbare inhoud, die zal kosten $ 7,99 Op alle platforms voegt het twee nieuwe speelbare vechters toe in de vorm van Karai en Miyamoto Usagi, samen met een nieuwe spelmodus Survival en nieuwe muziek van componist Tee Lopes.

Er is ook beloofd dat er op dezelfde datum een ​​gratis update zal komen voor TMNT: Shredder’s Revenge, hoewel we niet echt weten wat dat zal omvatten, afgezien van “een extra set kleurenpaletopties voor alle grote game-eigenaren”.

Hieronder vindt u meer details over de Dimension Shellshock DLC, samen met screenshots:

toevallige dimensie Het brengt twee nieuwe speelbare vechters naar voren bij de lancering later deze maand. Karai sluit zich aan bij de messcherpe Miyamoto Usagi, co-ster Usagi Yojimbo stripserie en een favoriete bondgenoot van de Turtles die we in eerdere cameo’s hebben gezien Teenage Mutant Ninja Turtles Geanimeerde series en actiefiguurversies. “

Het volledige DLC-pakket is bij de lancering een klap voor fans met een nieuwe spelmodus Survival, nieuwe originele muziek van soundtrackcomponist Tee Lopes en alternatieve kleurenschema’s voor speelbare vechters.Overlevingsmodus introduceert verzamelbare kristallen waarmee je van dimensie naar dimensie kunt springen, elk met een eigen uitstraling En haar unieke stijl.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *