Powerlifter RhinosaurusRex zucht letterlijk als Marissa terwijl de machtige Chun-Li de Evo Costume Contest wint

Powerlifter RhinosaurusRex zucht letterlijk als Marissa terwijl de machtige Chun-Li de Evo Costume Contest wint

De cosplay-community heeft hard gewerkt aan Street Fighter 6 sinds de game voor het eerst werd uitgebracht (of zelfs daarvoor), en nergens is dit zo duidelijk als in Evo 2023.

Sami, ook wel rexZe is niet alleen een getalenteerde cosplayer, maar ze is ook een serieuze gewichtheffer, wat haar vrijwel perfect maakt voor Marissa, terwijl de uitstekende Chun-Li dit jaar de zeer competitieve Evo-cosplaywedstrijd wist te winnen.

Als je het geluk had om het grote evenement bij te wonen, heb je misschien de absolute slam dunk op de beursvloer gezien, maar gelukkig zijn er genoeg foto’s van ons allemaal die dat niet waren.


Sammy’s Marisa-cosplay is behoorlijk nauwkeurig van top tot teen met de gouden details en verfraaiing die echt helpen om het te verkopen als een van de meest praktische gevechtsoutfits in SF6 – afgezien van de grote gouden ketting die ze heeft die er nog steeds geweldig uitziet.


Zelfs haar Spartaanse helmhaar ziet er in het echt veel beter uit dan we allemaal dachten.


Ze is ook rondgegaan om de overwinning van fan-favoriet Marissa na te bootsen, waarbij ze andere spelers oppikte voor Manon, Cammy en Juri, wat waarschijnlijk vrij eenvoudig was gezien Sammy’s beweringen dat ze kan deadliften en op 325 pond kan zitten.

READ  Turgeon heeft plannen voor back-backgames, de status van Dockery en meer

Als Marissa van RhinosaurusRex detailgericht is, was Chun-Li een niveau verder dan dat.


Het ingewikkelde ontwerp van de jurk ziet er absoluut onberispelijk uit met golven, vogels en meerdere kleuren die met elkaar verweven zijn.


Ze heeft zelfs extra grote armbanden en gouden versieringen op haar broek en schoenen om het helemaal af te maken met haar kenmerkende knotje.
Sami slaagt erin om haar Evo-kampioenschap voor de beste cosplay terug te winnen, terwijl ze zelfs de eerste geweldige AKI-cosplay verslaat die we van Freckledkorean hebben gezien.


Als je deze leuk vond, kun je veel coole kostuums vinden Rhinosaurus Rex op Twitter En Instagram-pagina’sBekijk ook onze Evo-cosplay-try-out hieronder als je dat nog niet hebt gedaan.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *