Top 10 beste grafische pc-games van 2020

2020 is bijna voorbij en het is tijd voor onze jaarlijkse awards. Daarom presenteren we vandaag de top 10 beste graphics voor pc-games van 2020. Voor deze lijst concentreren we ons puur op de meest visueel indrukwekkende pc-games van 2020.

Houd er rekening mee dat we ons niet concentreren op de algehele optimalisatie van een game. Met andere woorden, de volgende games zagen er absoluut fantastisch uit op de pc, ongeacht hoe ze draaiden. En ja, sommigen van hen hadden (en hebben nog steeds) enkele optimalisatieproblemen.

Dus, zonder verder oponthoud, hier zijn de top 10 beste pc-games graphics van 2020.

Top 10 beste grafische pc-games van 2020

10) Godfall

Godfall header screenshot 2

Godfall is een game van de volgende generatie die onlangs is uitgekomen op PS5 en pc. En grafisch ziet het er prachtig uit. Hoewel deze game geen gebruik maakt van Ray Tracing, kan het geweldige beelden genereren. Er zijn veel reflecterende oppervlakken, veel deeltjeseffecten en een aantal werkelijk verbazingwekkende lichteffecten. Verder heeft Counterplay Games veel hoge resolutie texturen gebruikt, waardoor alles er helder en scherp uitziet.

9) Mafia Definitive Edition

Schermafbeelding van Mafia Definitive Edition 7

Mafia Definitive Edition was een aangename verrassing. Aangedreven door de verbeterde versie van de Mafia 3 Engine, biedt deze Mafia Remake geweldige 3D-modellen met een aantal werkelijk verbazingwekkende gezichtsuitdrukkingen. Bovendien is de wereldwijde verlichtingsoplossing verbluffend. Om eerlijk te zijn, dit is een van de beste remakes die we tot nu toe hebben gezien. Alles ziet er op hetzelfde niveau uit als wat je zou verwachten in een modern / actueel spel.

8) Resident Evil 3 Remake

Resident Evil 3 Remake Nemesis-header

Vergelijkbaar met Resident Evil 2 Remake van vorig jaar, heeft Resident Evil 3 Remake geweldige graphics, en een van de beste die we in 2020 hebben gezien. Alle personages zijn zeer gedetailleerd en er zijn behoorlijk grote explosies. De volumetrische lichteffecten zijn ook geweldig, en de meeste texturen zijn van hoge kwaliteit. RE Engine is een beest en we kunnen niet wachten om te zien wat Resident Evil 8: Village voor ons in petto heeft.

READ  Godfall-releasetijden onthuld - hier is wanneer je later vandaag kunt spelen
7) Watch Dogs Legion

Bekijk de nieuwe Header van Dogs Legion

Hoewel Watch Dogs Legion niet zo goed schaalt op oudere hardware, levert het geweldige graphics op. Dit is gemakkelijk de game met de beste graphics van Ubisoft, want het staat bovenaan Assassin’s Creed Valhalla, Hyper Scape en Immortals Fenyx Rising. Watch Dogs Legion heeft een geweldig verlichtingssysteem, betere NPC’s en een levendiger stad. Op Ultra-instellingen zijn de pop-ins van verschillende objecten ook minimaal (en niet zo in je gezicht als in Valhalla). Verder wordt het geleverd met een aantal coole Ray Tracing-reflecties.

6) Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn-koptekst

Horizon Zero Dawn is gemakkelijk een van de mooiste open-wereldgames tot nu toe en ziet er beter uit dan andere open-wereldtitels zoals Assassin’s Creed Valhalla. Guerrilla en Virtuos hebben veel texturen met hoge resolutie gebruikt in de pc-versie en spelers kunnen nu communiceren met al het gebladerte / gras. Hoewel de game bij de lancering grote problemen had op de pc, kon Guerrilla Games de meeste, zo niet alle, oplossen. Anisotrope filtering werkt prima, er zijn goede sneeuwvervormingseffecten en Aloy’s haar animeert nu correct met hoge framerates.

5) Call of Duty Black Ops Cold War

Call of Duty Black Ops Cold War Header

Nou, het is geen verrassing dat Call of Duty: Black Ops Cold War op deze lijst staat. De game bevat zeer gedetailleerde personagemodellen en biedt talloze moderne grafische effecten. De meeste objecten werpen dynamische schaduwen en er zijn enkele coole scriptgebeurtenissen met grote explosies. Beenox heeft ook een aantal coole Ray Tracing-effecten toegevoegd voor Sun Shadows, Local Shadows en Ambient Occlusion.

4) Eeuwig noodlot

Doom Eternal achtergrondkopafbeelding

Aangedreven door id Tech 6, ziet Doom Eternal er fantastisch uit op de pc. Al zijn vijanden hebben meer polygonen en details dan hun tegenhangers in Doom 2016. Niet alleen dat, maar de game kan eindelijk meer vijanden op het scherm weergeven. Doom Eternal biedt ook betere en grotere niveaus, evenals meer deeltjeseffecten. Bovendien heeft id Software veel texturen met een hoge resolutie gebruikt, iets dat veel pc-gamers zal plezieren. Spelers kunnen vijanden ook op glorieuze en bloederige manieren in stukken hakken. Doom Eternal ziet er ongelooflijk goed uit en loopt ongelooflijk goed, en verdient het om in de Top 5 van onze lijst te staan.

READ  Stardew Valley 1.5-update is 'in the home stretch'
3) Death Stranding

Death Stranding header afbeelding

Death Stranding heeft ongetwijfeld enkele van de beste graphics die we ooit op de pc hebben gezien. Kojima Productions heeft zichzelf overtroffen, en we moeten het feliciteren met het aanbieden van dit soort graphics in een game die ook uitstekend kan draaien op moderne hardware. Vooral de prestatie van Mads Mikkelsen is gewoonweg ongelooflijk in deze titel. Je moet die gezichtsanimaties echt zien. Alle personages zien er fantastisch uit en de omgevingen zien er verbluffend uit. Death Stranding is een grafische showcase op de pc.

2) Cyberpunk 2077

cyberpunk 2077 algemene header screenshot

Cyberpunk 2077 is net op de pc uitgebracht en ziet er absoluut schitterend uit. De game bevat zeer gedetailleerde personages en een van de beste steden die we ooit hebben gezien. CDPR wist de sci-fi-sfeer van Blade Runner en Ghost in the Shell vast te leggen. Bovendien is het verlichtingssysteem in Cyberpunk 2077 verbluffend. De game heeft wel wat problemen (zoals pop-ins van objecten en lichten), en daarom kon het onze volgende titel niet overtreffen. Toch, en naast de Ray Tracing-effecten, is Cyberpunk 2077 een game die is gebouwd voor de volgende generatie hardware.

1) Microsoft Flight Simulator

Flight Simulator 2020-functie

En we zijn er vrij zeker van dat de meesten van jullie dit een kilometer verderop zagen aankomen. We hebben tenslotte veel screenshots en video’s gedeeld die de echt next-gen graphics van Microsoft Flight Simulator laten zien. Alles, van de vliegtuigen tot de volumetrische wolken en de verbluffende weerseffecten, is uitzonderlijk in dit spel. Ironisch genoeg gebruikt deze game geen grafische functies van de volgende generatie, zoals Ray Tracing, Variable Rate Shading of een nieuwere API zoals DX12 / Vulkan. En ondanks dat is Microsoft Flight Simulator de meest visueel indrukwekkende game van 2020 op alle platforms.

READ  De volledige versie ziet er goed uit op pc »TechnoCodex

John papadopoulos

John papadopoulos

John is de oprichter en hoofdredacteur bij DSOGaming. Hij is een fan van pc-gaming en ondersteunt de modding- en indiegemeenschappen in hoge mate.Voordat hij DSOGaming creëerde, werkte John aan talloze gamingwebsites. Hoewel hij een die-hard pc-gamer is, zijn zijn gaming-roots te vinden op consoles. John hield van – en doet dat nog steeds – de 16-bits consoles en beschouwt SNES als een van de beste consoles. Toch won het pc-platform hem van consoles. Dat was voornamelijk te danken aan 3DFX en zijn iconische speciale 3D-accelerator grafische kaart, Voodoo 2. John heeft ook een scriptie van hogere graad geschreven over de “De evolutie van pc-grafische kaarten”. Contact: E-mail

Written By
More from Max Mcgee

Live updates: de begrafenis van John Lewis

Zwembad / CNN Rev. Dr. Raphael G. Warnock, senior pastoor van Ebenezer...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *