Top 6 weddenschappen voor middagspelen, inclusief Michigan State v Maryland (zaterdag 13 november)

Beste weddenschappen voor universiteitsvoetbal in week 11

Onze 6 beste keuzes voor het zaterdagmiddagmenu

De teamwapens in de onderstaande tabel vertegenwoordigen elk van de wedstrijden waarop het college football-team zich richt vanuit de afspeellijst op zaterdagmiddag. De onderstaande selecties zijn voor wedstrijden die beginnen tussen 14.00 uur en 16.00 uur ET.

Klik op de teamlogo’s voor een van de onderstaande wedstrijden om naar een specifieke weddenschap te gaan die in dit artikel wordt besproken.


Georgië vs Coastal Carolina

door Stoke

Laat ik beginnen met te zeggen dat Grayson McCall dit seizoen geweldig is geweest en alle quarterbacks van de EPA heeft geleid. Met hem in de line-up maak ik Coastal hier een favoriet van 17 punten.

Dus waarom is Georgia State +10,5 mijn beste gok? Nou, McCall speelt niet vanwege een blessure, en ik heb ongeveer 10 punten verschil – voor zover je kunt zien.

Coastal heeft dit seizoen aantoonbaar in de top vijf gestaan, waarbij McCall zijn schema aanpaste.

Ja, Coastal dekte vorige week met Bryce Carpenter in de quarterback, maar dat kwam tegen het vrijevalteam van Georgia Southern. Bovendien was die wedstrijd laat in de eerste helft (in het moessonseizoen) 0-0 voordat Coastal 21 punten scoorde nadat twee GaSo op hun grondgebied struikelde, gevolgd door een puntstop. Eenentwintig punten in een flits door fouten in South Georgia en game over.

Ik sta misschien ver af van de veronderstellingen van McCall, maar er zijn andere dingen die ik hier leuk vind.

Georgia State moet zeer gemotiveerd zijn voor dit spel. Niet alleen jaagt hij nog steeds op het in aanmerking komen voor de pot, maar hij heeft het de hele week over het wreken van een zeer gênante 51-0 thuisnederlaag door Hymns vorig jaar.

Ik denk ook dat de Panthers succes zouden hebben op het land tegen een kustfront dat volgens mij haalbaar is in dat departement.

En het ziet er niet naar uit dat Coastal er al te indrukwekkend uitzag tegen de competente teams waarvoor ze heeft gespeeld. Het gejuich versloeg Buffalo – wat ik buiten de top 100 heb – met drie op de weg, en Troy sloop naar huis met een zeven en verloor in Appalachian State.

Dit zijn de andere teams die ze hebben verslagen:

  • het kasteel
  • Kansas
  • Louisiana Monroe
  • UMass
  • Arkansas

Dit is het FCS-team en vier van de zes slechtste FBS-teams in hun laatste sterkteclassificaties. Jakkes.

Ik kan het mis hebben over de waarde van de vervanger van McCall, maar ik ben bereid te betalen om erachter te komen door te steunen wat een zeer gemotiveerd Georgia State-team zou moeten zijn met een aantal behoorlijke voordelen op het veld.

plukken Georgië +10.5,500,000Boston College versus Georgia Tech

door Doug Zeville

Vorige week zagen we hoe anders dit Boston College-offensief zou zijn met zijn aanvoerder, quarterback Phil Jorkowicz, op het veld.

READ  Een glitch en het eindresultaat van de franchisemodus oplossen

Jurkovec keerde terug van een blessure voor “Red Bandana Game” en leidde tot de aanval toen hij de Eagles naar een verrassende overwinning op Virginia Tech leidde. Zijn vermogen als een dubbele dreiging van 1,80 meter en 226 pond maakt hem moeilijk te hanteren als hij eenmaal vol vermogen heeft.

Nu gaan Jurkovec en zijn bemanning naar Atlanta, waar ze zullen worden geconfronteerd met de zwakke technologische verdediging van Georgië.

De Yellow Jackets staan ​​op de 112e plaats in de staat in toegestane yards per wedstrijd. Het meeste daarvan komt door de lucht, aangezien ze hun rivaliserende quarterbacks 67% van hun passes laten voltooien, een nummer 114 onder FBS-teams.

Aan de andere kant van de bal is het verhaal precies het tegenovergestelde. De Eagles waren dit seizoen dapper in de verdediging.

Deze eenheid hield concurrenten gemiddeld 21 punten per spel, en in tegenstelling tot de tegenstander was Boston College High School geweldig. Het staat op de zesde plaats bij het passeren van toegestane yards van de tegenstander en heeft een beperkt aantal quarterback-spelers met een voltooiingspercentage van slechts 57%.

De verdediging van Eagles is dit jaar in twee hoofdzaken onderscheiden. Ze zijn 20 in het derde percentiel voor de tegenstander en 19 in het percentiel voor de tegenstander in het rood.

Deze posities zijn van cruciaal belang voor Boston College om momentum te creëren en op te bouwen, omdat hun verdediging buiten het veld zal zijn en punten buiten het scorebord blijven.

Boston College zal in staat zijn om de bal achter Jurkovec’s massieve paden te verplaatsen, en we zouden hem een ​​beetje kunnen zien spelen tegen deze tweede verdachte van Yellow Jacket.

Zolang BC het rennende spel en de ketting samen kan laten stoppen, zijn het zeer levendige honden in dit spel. Het is zelfs een beetje geld waard als je het met het extra geld kunt vinden.

plukken Boston College +2Boston College versus Georgia Tech

door Shawn Burns

Nadat zijn ploeg het moeilijk had tijdens zijn afwezigheid, keerde Boston College quarterback Phil Jorkowicz vorige week terug in de overwinning op Virginia Tech na een handblessure vroeg in het seizoen.

Jurkovec’s optreden was niet muf, maar hij rende voor de score en maakte enkele grote worpen in de overwinning. De Eagles staan ​​nu met 5-4 en komen in aanmerking om Georgia Tech te verslaan.

Jurkovec was zichtbaar roestig tegen Virginia Tech, en na een volledige week training, kijk of hij zich meer op zijn gemak zal voelen tegen een Georgia Tech-defensie die het het hele seizoen moeilijk heeft gehad.

De gele hesjes staan ​​op de 87e plaats in het scoren van verdediging, 110e in het passeren van de verdediging en 111e in de verdediging in de derde plaats.

Georgia Tech heeft ten minste 30 punten gescoord in vier van de afgelopen zes wedstrijden en heeft een gemiddelde van 176 yard per wedstrijd.

READ  ISL-clubs overhandigden SOP voor seizoen 7; thuiswedstrijden die op één locatie kunnen worden gespeeld

Het is onduidelijk wie de quarterback voor GT zal beginnen. Het zal Jeff Sims of Jordan Yates zijn, maar beide zijn een dubbelbedreigingsmiddenvelder die zowel in het passingspel als op de grond plays kan creëren.

Running-back Jahmyr Gibbs is een van de meest elektrische spelers in het land, en de Jackets hebben drie ruggen van gemiddeld meer dan vijf meter per carry.

Boston College worstelde verdedigend tegen Louisville en Syracuse, die ook bewegende backfield-spelers en krachtige versnellende aanvallen hebben.

Jurkovec is een legitiem vooruitzicht in de NFL en ik verwacht dat hij een grote wedstrijd zal spelen tegen een worstelende Georgia Tech-defensie. Ondertussen hebben de gele hesjes de vaardigheid van spelers om Boston College defensieve spreuken te geven.

Dit wordt een wedstrijd met veel doelpunten op zaterdagmiddag in Atlanta.

plukken boven 54Miami vs Florida

door BJ Cunningham

De overtreding van de staat Florida verbeterde gestaag met Jordan Travis in het midden. Nu speelde Travis afgelopen weekend niet tegen NC State, maar Travis heeft een gemiddelde van 7,7 yards per poging en heeft dit seizoen een passscore van 72,3 per Focus op betaald voetbal.

De kracht van Florida’s misdaad was echter de overhaaste aanval. Jashaun Corbin en Treshaun Ward gemiddeld 6,9 yards per poging.

Dit resulteerde in de versnelde aanval van Florida als 28e in EPA/Rush, 18e in Offensive Line Yards en zevende in versnelde bombardementen.

Hij zal in staat zijn om de bal over Miami’s voorste zeven te rennen, wat 4,3 yards per lunge mogelijk maakt en buiten de top 70 komt in het versnellen van de toegestane pass rate, bursting toegestaan ​​en EPA/Rush toegestaan.

De aanval van Miami moest halverwege worden gewisseld met D’Eriq King voor het seizoen. Tyler Van Dyke was echter erg goed in zijn vijf starts, met een gemiddelde van 9,6 yards per poging en een pass-score van 73,4 per PFF.

Deze wedstrijd zal echter waarschijnlijk op zijn schouders liggen, aangezien de hardloopwedstrijd van de Hurricanes het hele seizoen afwezig is geweest, voornamelijk vanwege het lijden in de aanvallende linie.

Miami staat op de 87e plaats in het slagingspercentage van het dash, 127e in aanvallende linies, 128e in het slagingspercentage van het dash en 106 in EPA/Rush.

De defensieve kracht van de staat Florida staat in de top zeven, waarbij de Seminoles slechts 4,0 yards per carry toestaan ​​en een top 15 verdedigingsclassificatie hebben, per PFF.

Ik voorspelde Florida als een preferente -2,3, dus ik denk dat de Seminoles waarde hebben op +3.

plukken Florida +3Maryland vs Michigan State nr. 7

door Cody Malstrom

Michigan State gaat verliezen van Purdue nadat het zijn rivaal Michigan te slim af is geweest – een overwinning die het in het bezit van de eerste plaats in de Big Ten brengt.

READ  Steelers maken bewegingen voorafgaand aan de wedstrijd van dinsdag

Dit maakt haar confrontatie met Ohio State volgende week nog levendiger, een must-win als ze haar Big Ten Championship-hoop levend wil houden.

Maar voor die confrontatie moesten de Spartanen eerst Maryland onder ogen zien. Op een mogelijke plek om naar te kijken, brengt deze rivaliteit wat gokintriges met zich mee.

Maryland zit midden in een wederopbouwproces en ziet een bescheiden succes na jaren in de kelder van de Big Ten te hebben gelegen.

Dat is mede te danken aan middenvelder Taulia Tagovailoa, die een volgende stap in zijn ontwikkeling heeft gezet. Het leidde Terps naar de successcore van 22e in succes, een beoordeling die zeker de MSU middelbare school zal verlagen.

Als de offensieve linie de top tien passerende rush van de staat Michigan kan belemmeren, heeft Tagovailoa voldoende mogelijkheden om een ​​zwakke burger aan te vallen. succes eenheid.

Dertien punten is een groot aantal dat MSU moet dekken, vooral wanneer zoveel van zijn spelplan gericht is op het rennende spel. Maryland heeft een slechte verdediging op rush, een verdediging die Heisman-genomineerde Kenneth Walker III zal proberen uit te buiten.

Als het zo zwaar blijft lopen als verwacht, zal het de klok gedurende het spel verzwakken. Als Maryland Walker kan stoppen om een ​​groot spel kapot te maken, zou het in elk spel moeten voorkomen.

We zullen waarschijnlijk ook een plaats hebben waar MSU laat in het spel rookies oproept om zich voor te bereiden op OSU, waardoor we alle back-endmogelijkheden hebben die we nodig hebben.

Ik heb MD +13 gespeeld en ik zal dit niet minder dan +10,5 spelen.

plukken Maryland +13South Carolina vs Missouri

Missouri RB Tyler Badie meer dan 85,5 yards haasten

door Alex Kolodzig

De apocalyptische uitbarsting in South Carolina maakte het leven van Florida afgelopen weekend zuur. Maakt het uit tegen Missouri?

De Tigers hebben een van de beste sprinters van het land in Badie, die de op twee na beste yards per teampoging (2.11) in het land heeft voor in aanmerking komende vooruitzichten voor dienstneming. Hij is ook verantwoordelijk voor meer dan 3/4 van de productie vanuit het achterland van Missouri.

Gamecocks geven dit seizoen bijna vijf yards per pop op de vloer op en hebben gezien dat de ballon de afgelopen drie tot 5,8 telt. Ze hebben dit seizoen in totaal vijf renners toegestaan ​​​​om de eeuwgrens te overschrijden.

De Missouri-cap mag dan in 2021 worden afgetopt, maar de geschiedenis van de achtervolging is schattig: het duurt nog maar een paar honderd meter om het record voor één seizoen van de school te breken.

Hij zal zaterdag het werkpaard zijn in een wedstrijd die dat aantal moeiteloos moet verpletteren.

plukken Tyler Badie meer dan 85,5 yards haasten


More from Madison Garrett
Epic Games lanceert de MetaHuman Creator om digitale mensen te creëren
Het software- en gamingbedrijf, Epic Games, heeft een Implementatie Het kan levensechte...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *