Top nieuwe videogames die deze week worden uitgebracht op Switch, PS4, Xbox One en pc – 4-10 oktober 2020

De aflevering van New Releases van deze week draait om vroege toegang: Baldur’s Gate III debuteert als een work-in-progress, terwijl Foregone de volledige release krijgt. Het indie-publiek kan ook I Am Dead bekijken, terwijl de sport- en racefans zich kunnen verdiepen in respectievelijk FIFA 21 en Ride 4. Hier zijn enkele van de populairste games die deze week worden gelanceerd!

Foregone – 5 oktober

Beschikbaar op: pc

Het lijkt misschien op Dead Cells, maar deze actiespel bevat handgemaakte levels, geen willekeurig gegenereerde levels. Tijdens je verkenning krijg je steeds betere buit, waardoor je de vele vijanden en grote bazen van het spel kunt uitschakelen. Foregone verlaat deze week vroege toegang voor een volledige release op pc, met consoleversies die op de 13e aankomen.

Meer uitgemaakte zaak:

Baldur’s Gate III – 6 oktober

Beschikbaar op: pc, Stadia

Baldur’s Gate 3

Het is 20 jaar geleden Baldur’s Gate 2, en Divinity: Original Sin 2-ontwikkelaar Larian neemt ons mee terug naar de Forgotten Realms. Fans van de originele games (en Dungeons & Dragons in het algemeen) kunnen veel turn-based gevechten en dialoogkeuzes verwachten als je werk om de wereld van de Ilithid-indringers te besturen. De derde game komt deze week in early access, en de speelbare eerste act zou dat ook zijn zelfs groter dan Original Sin 2’s.

Meer dekking van Baldur’s Gate 3:

Ik ben dood – 8 oktober

Beschikbaar op: pc, switch

Ik ben dood
Ik ben dood

Zoals de naam al aangeeft, plaatst I Am Dead je in de schoenen van Morris, een overleden museumconservator die nu zijn hiernamaals leeft in de stad Shelmerston. Maar de stad staat op het punt te worden vernietigd, dus Morris zal het moeten doen kijk in de herinneringen van zijn medebewoners om puzzels op te lossen en het eiland te redden.

READ  Het nieuwe Modern Warfare & Warzone Texture Pack uitgebracht op de volgende generatie, PS4 Pro en Xbox One X, ondersteunt "meest gedetailleerde texturen" (update)

FIFA 21 – 9 oktober

Beschikbaar op: PS4, Xbox One, pc, Switch

FIFA 21
FIFA 21

EA Play-leden zijn er al FIFA 21 vroeg spelen, maar het wordt deze week gelanceerd voor de rest van ons. Volta voetbal en Ultimate Team zijn terug, en deze keer biedt de laatste ook coöp. Andere toevoegingen aan de game van dit jaar zijn onder meer nieuwe manieren om het doel aan te vallen terwijl je in overtreding bent en meer managementkantoor.

Meer FIFA 21-dekking:

Rit 4 – 10 oktober

Beschikbaar op: PS4, Xbox One, pc

Rijden 4
Rijden 4

Het nieuwste in de motorraceserie heeft een vernieuwde carrièremodus, waarmee je door de Amerikaanse, Europese of Aziatische competitie kunt stijgen. Je zult een groot aantal weersomstandigheden en een dag- / nachtcyclus tegenkomen terwijl je op verschillende circuits over de hele wereld racet. Ride 4 heeft ook een nieuwe Endurance-modus, waarbij je zorgvuldig moet selecteren op welke fiets je voor langere tijd wilt rijden.

Meer dekking van Ride 4 Royal:

Oktober is net begonnen en er komen nog veel meer videogames aan. Volgende week kijken we naar de langverwachte Torchlight 3 en Mario Kart Live: Home Circuit, die een nieuwe draai geven aan de geliefde raceserie.

Nu aan het spelen: Top nieuwe videogames die deze week beschikbaar zijn op Switch, PS4, Xbox One en pc – 4-10 oktober 2020

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox One en Xbox Series X vanaf 2020 zijn gratis voor iedereen
2020 Xbox One, Xbox Series S en Xbox Series X zijn gratis...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *