Travis Scott x Nike x Playstation Dunk Loz hebben een PS1-box

Travis Scott PS1 geïnspireerde kunst voor PlayStation Dunk Lows

Travis Scott PS1 geïnspireerde kunst voor PlayStation Dunk Lows
foto: Tweet insluiten

Laten we het uitzoeken: ik ben geen fan van Travis Scott, noch ben ik een grote fan geweest van de gestage stroom sneakers die hij de afgelopen jaren in samenwerking met Nike heeft gelanceerd (of hun buitensporige verkoopprijs, wat dat betreft ). Maar zijn PlayStation Dunk Lows? zij zijn tot ver weg Hassan.

wij eigenlijk Ik heb ze vorig jaar voor het eerst gezien, toen er slechts vijf paren in het wild werden vrijgelaten, maar deze week… werden er nog 24 paren gestuurd naar de “vrienden en familie” van de rapper (sneakerpictogram voor “mensen die op de een of andere manier met hem verwant zijn en die ook een enorm bereik hebben op sociale media” media voor reclamedoeleinden” “).

En deze keer hebben we de doos gezien waarin de schoenen binnenkomen, en zelfs de doos is goed, en brengt ontwerpelementen terug die te vinden zijn in de originele PlayStation 1-consoleverpakking.

Illustratie voor een artikel met de titel It & # 39; is een spelbreker die er zijn t Meer Travis Scott x PlayStation-sneakers worden gemaakt

foto: nike

Zoals ik vorig jaar al zei, ik de liefde Deze PlayStation dunkt. Ik vind de kleuren geweldig, en de PlayStation-branding is perfect, het is genoeg om ze te onderscheiden van een gewoon paar (en tegemoet te komen aan PlayStation-fans) zonder overboord te gaan en eruit te zien als een kindersneaker. “PlayStation” in het Japans over de zool is ook een leuke touch.

Illustratie voor een artikel met de titel It & # 39; is een spelbreker die er zijn t Meer Travis Scott x PlayStation-sneakers worden gemaakt

foto: nike

Het is dan ook jammer dat deze, net als alle andere Travis Scott x Nike-releases, kunstmatig zeldzaam blijft, zozeer zelfs dat het onbekend is of het ooit een algehele terugval in de detailhandel zal bereiken (wat ook betekent dat Best een mooie kist, als ze dat deden, zouden ze misschien exclusieve vrienden en familie worden). Het maakt niet uit, want zelfs als ze dat zouden doen, zouden ze zo snel door verkopers worden opgepikt dat maar weinigen van ons toch een paar zouden kunnen kopen.

Dus hier heb ik een bescheiden verzoek ingediend, dat Nike en Sony er gewoon een paar uitbrengen zonder het merk Travis Scott. Gewoon een paar PlayStation-dunks, dezelfde kleuren, dezelfde PlayStation-samenwerking, gewoon… misschien geven we ons allemaal een iets betere kans om PlayStation en Travis Scott samen in één schoen te bemachtigen.

En voordat je zegt dat dat onwaarschijnlijk is, dat is niet helemaal uitgesloten! Per slot van rekening deed Nike vorig jaar iets soortgelijks toen ze in 2019 een paar Travis Scott AJ1’s in wit/bruin/zwart lanceerden en zich toen omdraaiden en vielen. heel Een jaar later was het een vergelijkbare kleur, maar deze keer zonder Travis Scott.

2019 & # 39; De AJ1 van Travis Scott versus die van 2020 s AJ1

Travis Scott AJ1 van 2019 versus AJ1 Mokka van 2020
foto: nike

READ  Betekenis Guru Purnima 2020: datum, tijd en belang van de gunstige dag
Written By
More from Aubrey Mason

‘Fortnite’-maker Epic vroeg Apple om een ​​eigen iPhone App Store te publiceren

Half augustus kreeg de razend populaire game “Fortnite” een update waarmee spelers...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *