Valorant Episode 3 patch uitgebracht, met nieuwe agent KAY/O en veel fixes

Aflevering 3-update is nu beschikbaar voor Riot’s multiplayer Valorant, en daarbij komt een nieuwe agent genaamd KAY/O – hij is een enorme oorlogsmachine-monteur die optreedt als de initiatiefnemer, en heeft een mes dat vaardigheden stopt in het gebied waar hij ze neerschiet. Maar Episode 3 bevat ook een grote patch die reparaties en aanpassingen aan de operators, wapens en platforms van Valorant aanbrengt, waarvan spelers ook op de hoogte zouden moeten zijn.

Naast het zero-throwing/pointing mes, omvat KAY/O’s mogelijkheden Flash/Drive (Q), die een verblindende flitsgranaat uitrust. Zijn C is Frag/Ment, waarvan je misschien al vermoedde dat het een granaat uitrust. X is Null/CMD, die KAY/O overbelast en energiepulsen uit zijn lichaam stuurt om vijandelijke agenten te onderdrukken. Terwijl Null/CMD, KAY/O krijgt een gevechtsmotief. Als hij tijdens het spel valt, raakt hij in een staat van instabiliteit en kan hij door zijn teamgenoten weer tot leven worden gewekt.

U kunt een bestand lezen Volledige patch-opmerkingen op de officiĆ«le website van Valorant. De introductie van een nieuwe agent heeft geleid tot een tuning-pass in de rest van de selectie, zegt Riot – inclusief het verwijderen van zowel Breach als Skye’s derde flitsladingen (terwijl andere delen van hun groepen worden gepolijst) en het omkeren van de trapwire-interactie voor Jett en Cypher .

Het is ook vermeldenswaard dat Riot het probleem heeft opgelost dat de voicechat van Valorant teistert. Gebruikers op Reddit Meld dat hoewel het niet voorkomt in de patch-opmerkingen, het probleem lijkt te zijn opgelost in de laatste update.

We hebben een gids voor de beste Valorant-wapens als je je spel wilt verbeteren, en er is ook een gids voor de Valorant Jett als je hulp nodig hebt van onze lokale dash-specialist.

READ  The Simpsons: Hit & Run Remake in Unreal 5

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Episode 3 Valiant-patch is uitgebracht, met nieuwe agent KAY/O en vele oplossingen”; “Type:”news,”category “: “valorant “}, “user”: {“loginstatus: false}”, “game”: {“publisher”: “Riot Games”, “genre”: null, “title”: “Valorant”, “genres” : null}} }}

Written By
More from Max Mcgee
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *