Wil je een regenboog achtervolgen? Het is net zo eenvoudig als het downloaden van een nieuwe app

HONOLULU (HawaiiNewsNow) – Terwijl hij op de H-1 reed, wilde Paul Cynn wanhopig uit zijn auto stappen om de meest dubbele regenboog te vangen die hij ooit had gezien.

Helaas, omdat hij nergens kon stoppen, bewaarde hij deze foto in zijn geheugen en besloot hij een manier te bedenken om meer regenbogen in zijn leven te brengen.

Terwijl het schilderen van zijn auto met regenbogen en het creëren van een kleurrijk tie-dye interieur een goed begin was, werkte hij samen met professor Stephen Bussinger aan de Universiteit van Hawaï om iets te creëren waar iedereen van zou kunnen genieten: een app om regenbogen te maken. voor de jacht.

[Read more: Science proves what we knew all along: They don’t call us the Rainbow State for nothing]

Businger publiceerde eerder dit jaar een onderzoekspaper om verder te gaan dan een wetenschapsles op de middelbare school en dieper in te gaan op het regenboogfenomeen. Door de hele krant heen betoogt hij waarom Hawaï de beste plek ter wereld is waar mensen de meest verbazingwekkende regenbogen kunnen zien.

Bosinger schreef: “De regenboog is het hemelse pad dat de Hawaiiaanse goden gebruiken om vanuit hun huizen in de goddelijke rijken naar de aarde af te dalen.”

Naast het uitleggen van de culturele en spirituele prevalentie van regenbogen op Hawaï, legt hij ook uit waarom Aloha State het perfecte klimaat heeft voor frequente kleurrijke bezienswaardigheden.

Het perfecte regenboogrecept bevat:

  • schone lucht (onvervuild)
  • Uitgestrekte bergketens
  • lichte regen
  • veel zon

Met de app kunnen gebruikers de neerslagsnelheid, wolkenpatronen en waar ze hun regenboog moeten achtervolgen, voorspellen. Het bevat ook een fotogedeelte waar iedereen zijn regenboogbereik voor de dag kan opslaan.

READ  de nieuwe achtergronden van macOS Big Sur 11.0.1

Als mede-maker van de app hoopt Sen de wereld meer te laten glimlachen.

Ze zullen glimlachen en zeggen: Heilige koe! “Dan maken ze een foto en delen die overal”, zei de senator. Miljoenen bezoekers zijn gefotografeerd terwijl ze regenbogen achtervolgen en hun foto’s delen om meer toerisme binnen te halen en de economie te stimuleren.

Om je eigen regenboog te achtervolgen, download Rainbow Chase uit de App Store of Play Store Klik hier.

Copyright 2021 Hawaï Nieuws Nu. Alle rechten voorbehouden.

More from Madison Garrett

Internationale deelname aan de Dag van de Arbeid “Verdedig Koerdistan” – Koerdisch nieuws

Duizenden mensen over de hele wereld namen deel aan de Internationale Actiedag...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *