Trump vernielt nicht over alles-vertellen-boek

Trump vernielt nicht over alles-vertellen-boek

President Trump grapte dat hij het ‘ultieme lid’ van het Book of the Month Club is in een tweet op vrijdagavond – terwijl hij de verklikker van zijn nichtje Mary Trump vernielde als iemand die zijn ouders ‘niet konden uitstaan’.

Trump ging uit op Mary en zijn voormalige nationale veiligheidsadviseur, John Bolton, die beiden een verbluffend aantal boeken hebben verkocht waarin de president werd uitgescholden als een sociopaat die ongeschikt was voor zijn ambt.

‘Ik ben het ultieme lid van The Book of the Month Club’, kraakte Trump.

‘Ten eerste heb ik een lowlife-dummy John Bolton, een oorlogsmakende dwaas, die de wet overtreedt (hij heeft enorme hoeveelheden geheime informatie vrijgegeven) en een NDA om de broodnodige geloofwaardigheid op te bouwen en een paar dollars te verdienen, die … uiteindelijk allemaal zullen gaan sowieso aan de regering ”, schreef hij in een tweetdraad.

“De volgende is Mary Trump, een zelden gezien nichtje dat weinig van mij weet, onware dingen zegt over mijn geweldige ouders (die haar niet konden uitstaan!) En mij, en haar NDA schond”, vervolgde hij.

‘Ze heeft ook de wet overtreden door te geven [sic] uit mijn … Belasting terug. Ze is een zooitje! Er zijn veel boeken over mij geschreven, sommige goed, andere slecht. ‘

Boltons boek uit het Witte Huis, “The Room Where It Happened”, bereikte eerder deze maand de nummer 1 op de bestsellerslijst van de VANDAAG in de VS en verkocht in de eerste week meer dan 780.000 exemplaren.

De regering-Trump vocht met hand en tand om de vrijlating van de bom te stoppen, waarin Bolton klaagt: ‘Ik heb het moeilijk om tijdens mijn ambtstermijn een enkele beslissing van Trump te identificeren die niet werd gedreven door herverkiezingsberekeningen.’

READ  De nieuwe 2D-Mario die, laten we hopen, populair is geworden, laat de kunststijl "Nieuwe Super Mario" achter zich

Het boek van Mary Trump, ‘Te veel en nooit genoeg: hoe mijn familie de gevaarlijkste man ter wereld heeft geschapen’ – dat het kamp van Trump ook had proberen te voorkomen dat het in de schappen terechtkwam – biedt een niet-vleiend insiderverslag over de jeugd van Trump en een analyse van zijn psyche.

Ze schrijft dat haar oom het resultaat is van ‘een van’ s werelds meest machtige en disfunctionele families ‘en emotioneel was getekend door zijn’ giftige ‘relatie met zijn vader, wijlen ontwikkelaar Fred Trump.

Trump voorspelt dat er in de toekomst meer inkt zal worden gemorst.

“Gelukkig en verdrietig, er komt nog meer!” hij schreef over zijn toekomstige biografen.

Written By
More from Max Mcgee
Twee van de slechtste Zelda-games zijn opnieuw gemaakt op de pc
Screenshot: Faces of Evil & Wand of Gamelon Remastered Gezichten van het...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *