Mary Trump zegt dat president ‘niet beter zal worden en hij zal zonder twijfel slechter worden’

Mary Trump responds to President's tweet about book

“Donald is een psychisch zwaar beschadigde man, gebaseerd op zijn opvoeding en de situatie met zijn ouders,” vertelde ze Chris Cuomo van CNN op vrijdag in “Cuomo Prime Time”.

“Hij zal niet beter worden en hij zal zonder twijfel slechter worden”, voegde ze eraan toe.

De stekende bewering is nog een zinderende opmerking van een van de familieleden van Trump die deze week vaak werd geïnterviewd nadat haar boek ‘Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man’ in de verkoop ging. Het boek schildert de president in een onflatteus licht en voert zijn regeringsstijl terug tot zijn jeugd.

Op de vraag of de president bij familieleden bekend stond als iemand die de waarheid niet vertelde, beweerde Mary Trump dat hij ‘op sommige niveaus wel weet wat hij doet’ en wees op zaken als het niet dragen van een masker. Ze zei dat haar oom geen anti-wetenschap is, maar feiten negeert om zijn favoriete verhaal te verdraaien.

‘Ik denk dat een van de redenen waarom hij nu een beetje aan het ontrafelen is, is dat wat hij in het verleden altijd deed, dat vroeger werkte, niet meer zo effectief werkt, dus hij klautert een beetje’, zei ze.

‘Weten, niet weten; geschoold, niet geschoold zoals je zegt – uiteindelijk is het niet relevant’, voegde Mary Trump eraan toe. ‘Net als in de grote schema’s van dingen – hoewel ik denk dat het in sommige opzichten buitengewoon nuttig is om zijn psychologie te begrijpen – is het niet relevant in vergelijking met wat hij doet, daar moeten we ons op concentreren.’

READ  We geven 2500 demosleutels weg voor Zero-G shooter Boundary

Trump noemde haar, na dagen van stilte over haar, eerder op vrijdag “een puinhoop” en beweerde dat ze “onware dingen” schreef.

In een reeks tweets vrijdag beschuldigde hij haar van het overtreden van een niet-gespecificeerde wet en hekelde hij haar omdat hij kritiek had op zijn ouders die, zei hij, ‘haar niet konden uitstaan!’

Mary Trump beweerde op haar beurt dat ze legaal gelijk had.

‘Ik had nooit de belastingaangiften van Donald in mijn bezit, dus ik had ze aan niemand kunnen onthullen’, zei ze tegen Cuomo.

Zij en haar grootmoeder ‘waren heel hecht’, zei ze. ‘Ik hield echt van (mijn grootmoeder) en geloof dat ze van mij hield. Mijn grootvader, denk ik niet echt, had echt positieve gevoelens jegens iemand behalve misschien Donald.’

Ze noemde de bewering dat ze een puinhoop was ‘een aanval die hij over het algemeen, denk ik, over vrouwen slingert’.

‘Eerlijk gezegd ben ik in goed gezelschap’, voegde ze eraan toe. ‘Ik geloof dat hij hetzelfde heeft gezegd over Nancy Pelosi, en dat vind ik prima.’

Ze werd geconfronteerd met rechtszaken van Robert Trump, de broer van de president, die voor de rechtbank beweerde dat het boek een vertrouwelijkheidsovereenkomst schond met betrekking tot het landgoed van Fred Trump. Maar een rechter in New York stond uiteindelijk de vrijlating toe. Tegen het einde van de eerste verkoopdag verkocht het maar liefst 950.000 exemplaren, zei uitgever Simon & Schuster donderdag.

Mary Trump heeft in recente tv-optredens vernietigende aantijgingen tegen de president gemaakt, onder meer bewerend dat ze Trump racistische opmerkingen heeft horen maken. Het Witte Huis heeft haar beweringen afgewezen.

In de reeks tweets van vrijdag had Trump ook keuzewoorden voor John Bolton, die zijn voormalige nationale veiligheidsadviseur een “lowlife dummy” noemde. Bolton publiceerde onlangs een boek over zijn tijd in het Witte Huis en noemde de president ‘naïef en gevaarlijk’.

De president schreef: ‘Ik ben het ultieme lid van The Book of the Month Club. Ten eerste heb ik lowlife-dummy John Bolton, een oorlogsmakende dwaas, die de wet overtreedt (hij heeft enorme hoeveelheden geheime informatie vrijgegeven) en een NDA om te bouwen hard nodig geloofwaardigheid en verdien een paar dollar, die uiteindelijk allemaal naar de regering gaan. “

READ  Gratis flashback op GOG

‘Er zijn veel boeken over mij geschreven, sommige goed, andere slecht. Zowel gelukkig als helaas zullen er nog meer komen!’, Schreef de president tot slot.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *