Yamaha kondigt nieuwe kant-en-klare ontvangers aan voor 8K, 4K / 120 en Xbox Series X.

Vorig jaar begonnen we erover te horen De eerste ontvanger met HDMI 2.1Wat betekent dat ze hoge resoluties tot 8K moeten aankunnen, evenals 120Hz 4K-inhoud die door de nieuwe gameconsoles wordt gepompt. Helaas, Compatibiliteit met HDMI 2.1-functies Het was niet zo consistent als we hadden gehoopt, en verschillende fabrikanten van ontvangers hadden klanten gemeld Ze zijn op de hoogte van een probleem dat specifiek van invloed is op de Xbox Series X. Wanneer u 4K / 120Hz-games probeert te spelen.

Nu kondigt Yamaha aan Een nieuwe lijn high-end Aventage-ontvangers voor 2021 Die zal je misschien interesseren RX-A8AEn de RX-A6A En de RX-A4A Het beschikt over respectievelijk kanalen 11, 9 en 7. Meteen na de knuppel zei Yamaha dat HDMI 2.1-functies Zoals 4K / 120Hz, 8K / 60Hz, Variable Refresh Rate (VRR), Automatic Low Latency Mode (ALLM), Fast Frame Transfer (QFT) en Quick Media Switch (QMS) zijn niet aanwezig bij de lancering.

Het bedrijf zegt dat het zal worden ingeschakeld via toekomstige updates, en heeft Engadget verzekerd dat de update ook de compatibiliteit met Xbox Series X aanpakt.Tot die tijd, net als de huidige modellen, zullen eigenaren die een van deze functies willen gebruiken hun console rechtstreeks moeten aansluiten in de tv en gebruik HDMI eARC om audio naar de ontvanger te verzenden.

RX-A8A

Yamaha

Ondersteuning voor 3D-audioformaten zoals Dolby Atmos en DTS: X is een gegeven, en het ondersteunt Dolby Vision op alle HDMI-ingangen. Het wordt ook geleverd met een microfoon om de akoestiek van uw kamer te analyseren en de audio-uitvoer te kalibreren, evenals ondersteuning voor assistenten zoals Alexa, Siri en Google Assistant. De twee high-end modellen zullen ook Auro 3D toevoegen met de update, die volgens Yamaha “virtuele 3D-geluidsscènes zal creëren die rond de luisteraar bewegen”.

READ  Tweede editie van Kennemer Basketball Games zonder publiek - De Jutter

Gezien de huidige staat van HDMI 2.1-ondersteuning, kan ik u niet kwalijk nemen dat u wacht totdat is bevestigd dat deze updates compatibiliteitsproblemen hebben verholpen voordat u een van deze updates aanschaft. Maar als het deze zomer in de verkoop gaat, kost de RX-A8A $ 3.000, de RX-A6A $ 2.200 en de RX-A4A $ 1.300.

Alle door Engadget aanbevolen producten worden door ons redactieteam uitgekozen, onafhankelijk van het moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

Written By
More from Aubrey Mason

Xbox verwachtte dat Breath of the Wild 2 vorig jaar uitkwam

Ondanks al mijn financiële successen met Switch, Animal Crossing en zelfs toen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *