Twitch-gebruikers onderbreken de reactie van het platform op ‘hate raids’: NPR

Het populaire streamingplatform Twitch wordt vandaag geconfronteerd met een boycot, als gevolg van een golf van “haataanvallen” gericht op voornamelijk zwarte en homoseksuele livestreamers.

MARTIN BUREAU / AFP via Getty Images


Bijschrift verbergen

Ondertitelschakelaar

MARTIN BUREAU / AFP via Getty Images

Het populaire streamingplatform Twitch wordt vandaag geconfronteerd met een boycot, als gevolg van een golf van “haataanvallen” gericht op voornamelijk zwarte en homoseksuele livestreamers.

MARTIN BUREAU / AFP via Getty Images

Noot van de redactie: dit verhaal bevat vulgaire taal en beschrijvingen van racistisch misbruik.

Tegenwoordig boycotten veel gebruikers van het populaire streamingplatform Twitch. De betrokkenen zeggen dat de kern van het probleem het gebrek aan reactie van het bedrijf is op de zogenaamde “haataanvallen” die onlangs op het platform hebben plaatsgevonden. Dat wil zeggen, wanneer het live is, ontvangen ze plotseling een stroom bots die hen volgen en vervolgens hetzelfde bericht in hun chatbox sturen – meestal iets racistisch, seksistisch, homofoob of anderszins giftig.

Raaf, die stroomt onder de naam RekItRavenHij was een van de belangrijkste organisatoren van de boycot. (NPR gebruikt niet hun volledige namen, omdat ze het slachtoffer waren van het proces op het platform.) Raven begon voor het eerst de aandacht te vestigen op de zaak van de haataanval toen het hen in juli overkwam. Ze waren aan het gutsen toen een aantal bots hun chat binnenkwamen en hen spamden met de vraag: “Hé, worden zwarte gothics Giggers genoemd?”

READ  Verwijder Facebook niet, anders verlies je alle Oculus-games voorgoed

Raven was verrast door de specificiteit van de aanval. En ze zeggen in een interview: “Het waren niet de normale opmerkingen ‘Je bent dik, je bent zwart, je bent een vrouw’ die ik zo gewend ben te ontvangen.” Het werd zo erg dat er aanvallen begonnen, waaronder het adres van Raven en persoonlijke informatie over hun kinderen.

Raven en anderen in de Twitch-gemeenschap zeggen dat deze aanvallen meestal gericht zijn op zwarte banners, rare banners en banners van andere gemarginaliseerde gemeenschappen.

Het streamingbedrijf van Amazon heeft niemand beschikbaar gesteld voor een interview, maar zei in een verklaring dat het de rechten van operators ondersteunt om de aandacht te vestigen op belangrijke kwesties.

“Niemand zou kwaadaardige en hatelijke aanvallen moeten ervaren op basis van wie ze zijn of wat ze vertegenwoordigen, en we werken hard aan het verbeteren van kanaalbrede blokkeringsdetectie en aanvullende accountverbeteringen om Twitch een veiligere plek te maken voor makers”, luidt de verklaring. .

Omgaan met haataanvallen tot nu toe

Eric Vice, die onder de naam stroomt THEREKF, is ook het slachtoffer geweest van haataanvallen – tot nu toe 12 keer, schat hij. Spamprogramma’s komen meestal en herhalen hetzelfde bericht: “N woorden moeten sterven, of zoiets”, zegt hij.

READ  Zachte robot speelt piano dankzij 'air powered' geheugen

De haataanvallen zijn genoeg van een probleem dat de behoefte voelde om een ​​gids te publiceren die andere operators vertelt hoe ze ermee om moeten gaan – waaronder het verwijderen van de chat zolang de overval duurt, en vervolgens een tool van derden gebruiken om botvolgers te verwijderen van jouw rekening. Het is een oplossing, maar het is niet compleet. “Er moeten betere tools zijn”, zegt Vice.

Youtube

Evenzo heeft Raven een aantal preventieve maatregelen om zichzelf te beschermen tegen botaanvallen. Dit omvat het hebben van moderators, het activeren van blokkeerlijsten voor bepaalde zinnen en het instellen van hun chat zodat alleen abonnees kunnen reageren. Nogmaals, dit is een onvolmaakte oplossing die de betrokkenheid ernstig belemmert, wat op zijn beurt de publieksgroei kan beperken – wat vooral belangrijk is als Twitch een bron van inkomsten is, zoals het geval is voor Raven.

Ingezonden door Twitch Veiligheidsgidsen Om de live-uitzending te volgen, mochten deze aanvallen plaatsvinden. Maar een deel van het protest vraagt ​​Twitch om meer te nemen proactieve houding, en laat de last niet op de signage-hardware vallen. Een deel van de vraag is ook een meer open communicatie met het bedrijf – wat vooral belangrijk is omdat deze aanvallen jonge makers onevenredig treffen, zegt Morgan Romain, mededirecteur van welke sleutel?, een non-profitorganisatie die diversiteit in videogames ondersteunt.

“Als je kijkt naar de top 20 omroepen, zijn dit degenen die de meeste aandacht krijgen, zij hebben de meeste invloed, omdat zij degenen zijn die het meeste geld verdienen met advertenties”, zegt Romain. Maar aangezien omroepen vooral gericht zijn op zwarte mensen, “wordt hun streamingervaring op dit moment volledig verstoord door haat.”

READ  De gelekte Oppo-tracker heeft UWB en USB-C opladen

Hoe effectief is #ADayOffTwitch?

De omvang van de boycot is moeilijk in te schatten. terwijl de hashtag #ADayOffTwitch Het krijgt wat vaart op Twitter, er is niet veel discussie over op de populaire Twitch-subreddit r / livestream mislukt Vanaf dit schrijven. Maar er was wat heen en weer tussen elkaar groter Bekend uitzenden Bespreek hoe realistisch de boycot is. Voor Vice is dit het bewijs van het succes van de boycot. “Het feit dat we dit interview nu doen, is een bewijs dat het lawaai maakt”, zegt hij.

Hoewel Raven duidelijk hoopt dat mensen zullen deelnemen aan de boycot, staan ​​ze sympathiek tegenover het onvermogen van sommige operators, hetzij vanwege contractuele verplichtingen of om een ​​andere reden. “Er is geen druk om niet te streamen als je het niet kunt”, zegt Raven. “We willen gewoon gehoord worden en we zijn het zat om gekwetst te worden.”

Written By
More from Lesley Curry

Alles wat u moet weten

Pokemon Go Hij houdt vandaag een speciaal evenement dat zich richt op...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *