Twitter verwijdert standaard de tijdlijnoptie

Twitter kwam onder vuur te liggen toen het overstapte van de tijdlijn naar de nieuwe feed die in plaats daarvan voorgestelde tweets toont. Vervolgens heeft het sociale netwerk een optie gecreëerd zodat gebruikers standaard altijd recente tweets kunnen zien, maar dit is niet meer het geval. De nieuwe Twitter-update geeft gebruikers niet langer standaard toegang tot de tijdlijn.

De update wordt nu uitgerold voor Twitter-gebruikers op iOS en zal binnenkort beschikbaar zijn op Android en internet. Zoals beschreven door het bedrijf op haar website @Twitter-ondersteuning Profiel (via de rand), hebben gebruikers nu twee tabbladen bovenaan de app om te schakelen tussen de startpagina (met voorgestelde tweets) en de meest recente tweet.

Dus hoewel je de tweets nog steeds in chronologische volgorde kunt zien, heb je er standaard geen toegang toe omdat het tabblad Start altijd als eerste verschijnt. Een Twitter-woordvoerder bevestigde de wijziging, hoewel ze suggereerden dat het sociale netwerk dit in de toekomst opnieuw zou kunnen veranderen.

Op Twitter stuurden gebruikers al snel negatieve feedback over de update. De meesten beweren dat ze de optie willen terugbrengen om standaard de nieuwste tweets te zien, en dat de verandering van vandaag het sociale netwerk verwarrend heeft gemaakt. Persoonlijk ben ik het met ze eens – nu moet ik altijd controleren of ik het juiste tabblad gebruik.

Hoewel Twitter het gebruikers moeilijk maakt om van het sociale netwerk te genieten zoals het bedoeld was, Instagram test nieuwe feed-opties Wat de chronologische volgorde herstelt zonder postsuggesties te tonen. We hopen dat Twitter zal luisteren naar feedback van gebruikers om deze update ongedaan te maken.

READ  Apple zou tegen september 2022 iPhones voorbereiden zonder simkaartsleuf

Wat vind je van deze wijziging in de Twitter-applicatie? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. meer.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

Written By
More from Lesley Curry
Tips voor inXile Entertainment in “FPS RPG” voor Xbox
InXile Entertainment lijkt al bezig te zijn met een FPS RPG. De...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *