Hoe Genshin Impact FPS op pc te ontgrendelen / ontgrendelen?

Jinshin-effect Het is een van de grootste games die er zijn, maar het wordt meestal niet op pc gespeeld. In feite zijn de consoleversies van de game op zichzelf al een laattijdperk. Jinshin-effect Het is zo opgezet dat alle releases en poorten uiteindelijk voor de mobiele versie van het spel zullen zijn, wat de belangrijkste is. Dienovereenkomstig is de game erg abstract volgens de normen van andere gameplatforms, met name pc’s. In dit artikel leggen we het uit Hoe open/verwijder je de hoes? Jinshin-effect FPS op pc.

Genshin Impact Engine en FPS-sloten / covers

waar Jinshin Het is eerst een mobiele game, daarna een consolegame en als laatste een computergame, en het is nooit gebouwd met hoge framesnelheden in gedachten. In de wereld van consoles en telefoons is 60 fps behoorlijk soepel, en het omzeilen daarvan is sowieso niet echt haalbaar voor de meeste mobiele en consolegamers.

Jinshin-effect Het was niet echt bedoeld om te draaien op een high-end gamemachine met een geweldig gamescherm waar je grafische instellingen kunt aanpassen en toch honderden frames per seconde kunt krijgen. Dienovereenkomstig is de pc-versie erg abstract.

Verwante onderwerpen: FromSoftware Insider PC-fout Bloodborne / A Remaster

Je kunt een paar verschillende grafische instellingen aanpassen die dit deel van de game verfijnen, maar dat is niet indrukwekkend, en de game heeft niet veel van de functies die je van een pc-game zou verwachten, zoals de mogelijkheid om de selectie van de game ongedaan te maken. framesnelheid, die anders beperkt is tot slechts 60 fps. .

Helaas draait de game niet bijzonder goed op 60 fps. Niet omdat het grafisch te intens is, let wel, want dat is het niet, het is een gestroomlijnde game die is ontworpen om op telefoons met een laag vermogen te kunnen draaien, maar omdat de game vooral goed is geoptimaliseerd voor pc’s.

READ  Google weerstaat een krachtig botnetwerk van een miljoen bots

Ongeacht de specificatie of het apparaat, u zult soms stotteren of stotteren. Afhankelijk van je persoonlijke instellingen, is het misschien niet zo’n groot probleem, waardoor je hier of daar de minste pauze krijgt, maar vrijwel naar de achtergrond verdwijnt, of het kan meer opvallen en je altijd het gevoel geven dat je ervaring niet soepel is.

Vreemd genoeg ondersteunen sommige iOS-apparaten 120 fps in het .-formaat Jinshin-effect. Dit is een relatief recente toevoeging, maar 120fps is volledig ontgrendeld, maar stotteren in deze versies van de game is vergelijkbaar met de 60fps-versie voor pc, maar het voelt veel responsiever aan en haperingen zijn minder opvallend vanwege de verhoogde framesnelheid.

Verwante onderwerpen: Waarom de Elden Ring eigenlijk Dark Souls is 4

Hoe FPS te ontgrendelen in Genshin Impact op pc

openen Jinshin-effect FPS op pc is mogelijk, maar je hebt een mod nodig om dit te doen. Ga naar GitHub en download een bestand Genshin Impact FPS Unlocker. Het enige relevante bestand is de daadwerkelijke FPS Unlocker-app.

Start in principe FPS Unlocker (de beheerder geeft u de beste resultaten) en start dan Jinshin-effecten het programma zal automatisch een bestand vinden Jinshin-effect Het proces, debuggen en je de game laten spelen boven 60 fps, hoewel het programma standaard is ingesteld op 120 fps, wat kan worden aangepast.

Wees als voorzorgsmaatregel voorzichtig bij het gebruik van een mod met Jinshin-effect. Er is geen reden waarom deze FPS Unlocker-mod problemen zou veroorzaken, maar bij het wijzigen van een online game van dit type moet je voorzichtig zijn. Bans worden snel en in grote aantallen geleverd voor zo’n populair spel, en als je ten onrechte wordt gerapporteerd voor een soort verdachte activiteit vanwege een mod, heb je misschien niet veel opties.

READ  Batu Ta Batu is een nieuw blokachtig puzzelspel dat later dit jaar naar pc en consoles gaat

Gerelateerd: Meer inktvisspel nodig? Inktvis als videogame of echt spel is hier

Afgezien van deze existentiële angst is er echter nog een andere, meer dwingende reden waarom je deze modus misschien niet wilt gebruiken om te ontgrendelen Jinshin-effect FPS op pc: prestaties. Deze FPS Unlocker ontgrendelt eigenlijk je FPS, maar het maakt het stotteren van de game alleen maar een groter probleem. Als er geen afdekking is, wordt stotteren een veelvoorkomend probleem op veel verschillende platforms.

Wat ooit een occasionele afleiding was, wordt een constante overlast, althans dat is de situatie voor velen. Uw kilometerstand kan variëren, omdat de hardware van elke persoon anders is, maar gezien de aard van de prestaties van de engine op een pc, is het logisch dat het spelen van het spel met hogere framesnelheden niet zo eenvoudig zou zijn, omdat de modus gewoon zou worden opgenomen in de officiële pc-versie.

Hoe dan ook, het is waarschijnlijk een afweging: meer stotteren maar genieten van hogere framesnelheden, of last hebben van lagere framesnelheden, maar genieten van soepelere algehele prestaties. Het zijn helaas geen geweldige opties, maar de situatie kan worden verbeterd.

GERELATEERD: Waarom mensen niet spelen: Call of Duty Explained: Vanguard Sales Drop

Na verloop van tijd kunnen er meer functies aan de pc-versie van de game worden toegevoegd. Als iOS 120 fps-modus kan ontvangen die werkt, kan pc dat misschien ook. Daarnaast kan een computer ook allerlei andere features krijgen om de prestaties te verbeteren, zoals DLSS-ondersteuning voor een daarvan.

Nu is er niet veel bewijs dat deze dingen in de nabije toekomst zullen komen, maar als de game ongewoon populair blijft worden en de pc-versie actief blijft, zijn patches na verloop van tijd heel goed mogelijk. Bovendien kan er met Steam Deck een hernieuwde interesse in de game op pc zijn.

READ  U kunt zich volgende week aanmelden voor MultiVersus alpha

In een vreemde gang van zaken, de beste manier om te spelen Jinshin-effect Het wordt afgespeeld op een iOS-apparaat dat 120 frames per seconde kan draaien, zoals de nieuwe iPhone of iPad. Dit is een zeldzame, mobiele versie van een game die superieur is aan de pc-versie, maar gezien de aard Jinshin-effect Als een eerste mobiele ervaring is het logisch.

GERELATEERD: Is Elden Ring een Souls-spel?

Written By
More from Max Mcgee
De schokkende grote update van de roguelike horrorwereld komt deze maand
Horror World heeft deze maand een “enorme” update, zegt solo-ontwikkelaar Panstas. Een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *