U kunt zich volgende week aanmelden voor MultiVersus alpha

Er zijn een paar pogingen gedaan om de magie van Nintendo Smash Bros-games op pc vast te leggen, en Warner Bros. Games maken hier een geweldige game voor met MultiVersus. Het is een gratis te spelen vechtgame die later dit jaar uitkomt, maar misschien kun je volgende week deelnemen aan een vroege preview.

MultiVersus, met een selectie vechters van alles van Scooby-Doo tot Game of Thrones, zal van 17-29 mei gesloten alfatests uitvoeren. Deelnemers kunnen de 2v2-teammodus uitproberen met personages als Shaggy, Bugs Bunny en Arya Stark. De test omvat spelers op zowel consoles als pc, met ondersteuning voor cross-play en aangepaste netwerktoken ingeschakeld voor servergebaseerde rollback.

Om u aan te melden voor deelname aan het gesloten Alpha-programma, gaat u naar: Officiële MultiVersus-website En klik op de knop Open Alpha Sign Up. Dit zal u vragen om u aan te melden bij uw Warner Bros.-account. je Games-account, of maak een account aan als je er nog geen hebt.

Eenmaal ingelogd, wordt u automatisch geregistreerd om deel te nemen aan de komende eerste release – maar houd er rekening mee dat registratie u geen plaats garandeert. De ontwikkelaars zullen een bepaald aantal spelers selecteren om aan de test deel te nemen.

In de tussentijd is hier een nieuwe video van de ontwikkelaars in Player First die strijden tegen de vechtgame-communityprofessionals Tyrell ‘NAKAT’ Coleman en James ‘VoiD’ Makekau-Tyson in de top drie.

MultiVersus wordt naar verwachting later dit jaar gelanceerd en je kunt het toevoegen aan je profiel Steam-verlanglijst Als je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen.

READ  De open bèta van Marvel's Avengers begint op 21 augustus, het vooraf laden is nu live

Written By
More from Max Mcgee
Psychologische horrorgame, Ikai, kruipt op 29 maart naar consoles en pc
Nieuws Geplaatst in 15 januari 2022 Dylan Shunde onderkomen” Nieuws ” Psychologische...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *