No Man’s Sky’s Outlaws-update is de krachtige verbeelding van Han Solo

Als je een kalme en vreedzame speler bent, kan het nieuwe Outlaws-spel gemakkelijk te passeren zijn No Man’s Sky Een update gericht op boeven en onverlaten van de melkweg. Als je liever over planeten dwaalt, bases bouwt of op stukjes wetenschap jaagt, laat de ontwikkelaar Hello Games je dat graag doen. Maar Outlaws maakt een geheel nieuwe stijl van spelen mogelijk, die de reiziger van de speler verandert in een smokkelaar onder de radar die gevaarlijke missies op zich kan nemen en illegale voorraden over de gecontroleerde grenzen van de melkweg kan vervoeren.

Dit is een prachtige typische sci-fi, en er zijn momenten waarop het heel goed werkt No Man’s Sky. Er is zoveel vreugde in het plannen van de stroom van voorraden, tafeltennis tussen stations, het presenteren van valse paspoorten om mijn voeten te verbergen en te voorkomen dat de scans van de Sentinel de waardevolle koopwaar detecteren die ik achter in mijn kleine schip heb verpakt. Als ik alles goed deed (of als ik gewoon geluk had), zou ik geen enkel conflict krijgen. Als ik minder geluk had, moest ik misschien steekpenningen betalen, een deel van mijn lading weggeven of een gewelddadige strijd aangaan.

Ruimtegevechten zijn veel soepeler in Outlaws; De mogelijkheid om mijn tegenstanders uit te schakelen betekent dat ik niet langer in cirkels in de ruimte rondloop en constant een vijand achtervolg aan de rand van de oceanische versie. Voeg de nieuwe Squadrons-functie toe en ik heb de mogelijkheid om een ​​paar broers aan mijn zijde te roepen. Bovendien kan ik meer nanites uitgeven om mijn squadron uit te breiden. Daarom, als de autoriteiten me achtervolgen, kan ik weerstand bieden. Het is geen gemakkelijke opgave, want Sentinels zijn een meedogenloze en veelzijdige vijand – maar ze kunnen miljoenen eenheden aan koopwaar besparen.

READ  Het begint er al op te lijken dat het Bloober-team een ​​nieuwe Silent Hill-game maakt

Foto: Hallo Games via Polygon

Als er één klacht is die ik heb over Outlaws, dan is het dat de uitbreiding er gewoon geen zin in heeft piraat Genoeg. Er is een gevoel van verlatenheid en wild avontuur dat hoort bij het idee van een piratenuitbreiding. Ongebonden piraten zoeken vrijheid en schatten boven door de kleine wetten van de samenleving te volgen. Maar No Man’s Sky zijn een rustiger type spel; Ik heb meer het gevoel dat ik papierwerk doe in de DMV-ruimte dan dat ik uit de ruimte spring die voedt als ik daar vandaan spring met mijn schip vol illegale goederen.

Op een rare manier vind ik het niet erg dat de piratenfantasie van Outlaws onvolledig is. Dit komt deels omdat ik van smokkelen houd, en deels omdat dit Hello Games is. De ontwikkelaar heeft Win het vertrouwen van zijn fans Door het spel constant bij te werken en meer lagen van verfijning en complexiteit toe te voegen. Zelfs als je niet naar deze verachtelijke misdaadsystemen reist, voltooit Outlaws tientallen andere kleine updates die het heeft gebracht No Man’s Sky in de ruimte. Er zijn nu gevechten op planeten, die heel anders zijn dan gevechten in een wijd open leegte. Terwijl ik over het oppervlak van de planeten reis, zie ik vrachtschepen opgerold in systemen. Ik reis met de kleine bewaker naast me, en… Bescherm mijn nederzetting van golven van vijandige en nieuw aangepaste keepersaanvallers.

Ik twijfel er niet aan dat Outlaws slechts het begin is van een illegale manier van rollenspel Bij No Man’s Sky; Het is niet helemaal compleet, maar het is nog leuk (en vooral functioneel). Ik wil gewoon meer geld in mijn piratenfantasie. En zoals altijd ben ik bereid om af te wachten en te zien hoe Hello Games herhaalt wat al is gebouwd.

Written By
More from Aubrey Mason
Wereldkampioen Tetris Jonas Neubauer sterft, 39 jaar oud
Jonas Neubauer, de zevenvoudig wereldkampioen Classic Tetris, stierf op 39-jarige leeftijd als...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *