Ubisoft stelt geplande gesloten bèta voor Ghost Recon Frontline uit

Ghost Recon Frontline-promotiekunst.

afbeelding: Ubisoft

Sindsdien is het slechts een kwestie van dagen Ubisoft heeft een bestand aangekondigd Ghost Recon Spel, frontlinieHet lijkt er echter op dat de publieke ontvangst voor de onthulling sterk genoeg was om daadwerkelijk een impact te hebben op de geplande gesloten bètatests van de game.

Eerder vandaag plaatste het officiële account van de game op Twitter een bericht waarin stond: “We hebben besloten dat het het beste is om de gesloten test van Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline“.

“Het ontwikkelteam is toegewijd aan het creëren van de best mogelijke ervaring”, voegt hij eraan toe. “We zullen zo snel mogelijk details delen over de nieuwe datum van gesloten testen.”

“bedankt voor uw steun”.

reactie op frontlinies Detectie was slecht, en dat is waar ik aardig over ben. Battle Royale heeft bijna niets gemeen met de erfenis van de serie, en fans hebben niet alleen genoeg van de recente geschiedenis van Ubisoft met Ghost Recon maar Met de huidige creatieve routine van de uitgever in het algemeen, oppositie Haar eerste trailer in Oblivion.

Zelfs onder deze verontschuldigende tweet laten fans berichten achter als:

Hoe zit het met het annuleren van de Battle Royale en het creëren van een echte Ghost Recon? De fanbase gaf feedback om Breakpoint te verbeteren, jullie lieten een glimp zien die de game probeerde te verbeteren, en nu zijn we totaal in de tegenovergestelde richting.

…deze game druist in tegen de GR-fans. Sinds Breakpoint zijn we fans die Ubi raken met feedback over wat een GR-game maakt en hoe BP te repareren. Dit komt in de vorm van toondoof.

Jongens, jullie hebben een groot aantal eerdere Ghost Recon-spellen om te gebruiken. Je zegt constant dat je “luistert naar de gemeenschap” en luistert dan naar je gemeenschap. We willen dat je teruggaat naar je tactische roots. Terug naar wat Ghost Recon in de eerste plaats tot een geweldige serie maakte

Nu zijn boze fans van de videogameserie niets nieuws, en ik ben hier niet om de klacht van elke fan over de begeleiding van de franchise uit te zenden. Maar in Dit is geweldig Case, voel voor deze jongens! ik hield van Ghost Recon, maar hoe verder Ubisoft afdwaalt van wat eerdere games zo leuk maakte, hoe minder ik om ze gaf, en zeker minder geassocieerd met het gebruik van de naam-branding-games die niets te maken hadden met wat het publiek ze zag.

Bovendien moet je je gewoon afvragen wat uitstelgedrag hier kan doen om iemand te plezieren. Het probleem van mensen in het spel is eenvoudig, dus het is niet zoals de mods van de Battle Royale-formule die de mening van fans zullen veranderen wanneer hun grootste probleem is … de coole spelmodus is Battle royale-game.

READ  Immortals Fenyx Rising releasedatum aangekondigd - The Lost Gods DLC
More from Madison Garrett
Minecraft met ondersteuning voor ray tracing om vandaag te spelen voor Windows 10-gebruikers
Ook afgewerkt met de ouderwets pixelachtig Minecraft-afbeeldingen? De nieuwe RTX-update voor Minecraft...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *