Biden kiest VP voor de verkiezingsstemming voor 2020

Biden kiest VP voor de verkiezingsstemming voor 2020

Voormalig vicepresident Joe Biden, de vermoedelijke kandidaat van de Democratische Partij, zal de benoeming van de partij accepteren en zijn dankwoord aanstaande donderdag houden tijdens de Democratische Nationale Conventie in een virtuele omgeving. De vice-presidentskandidaat zal hetzelfde een avond eerder doen.

Het evenement zou oorspronkelijk plaatsvinden in Milwaukee, Wisconsin, maar vanwege de pandemie en veiligheidsproblemen zullen Biden en keynotesprekers niet naar de stad reizen en zullen toespraken vanaf meerdere locaties op video worden gestreamd. Biden zal de nominatie van Delaware accepteren.

De conventie biedt op elk van de vier avonden slechts twee uur primetime-programmering. De beslissing om de programmering, die elke avond online wordt gestreamd en uitgezonden door tv-zenders, te beperken van 21.00 uur tot 23.00 uur ET, is een van de meest grimmige tekenen tot nu toe van hoe onconventioneel de bijeenkomst dit jaar zal zijn in het tijdperk van het coronavirus in vergelijking met eerdere congressen, meestal gevuld met verschillende evenementen en sprekers gedurende vele uren per dag.

De line-up van de conventie zal bestaan ​​uit voormalig president Barack Obama en voormalig first lady Michelle Obama, voormalig president Bill Clinton en voormalig democratisch presidentskandidaat Hillary Clinton, Vermont senator Bernie Sanders en House Speaker Nancy Pelosi.

De Democratische Nationale Conventie heeft ‘Uniting America’ aangekondigd als thema voor haar vierdaagse conventie die zal proberen te beargumenteren waarom Democraten geloven dat Biden de kandidaat is om de VS uit een wereldwijde crisis te leiden, waarbij zijn leiderschapsstijl contrasteert met die van president Trump. .

Elke avond heeft een ander subthema dat uiteindelijk verwijst naar die centrale boodschap: “We the People”, “Leadership Matters”, “A More Perfect Union” en “America’s Promise”.

READ  Babylon's Fall-demo beschikbaar op 25 februari op PlayStation أجهزة

Een teruggeschroefd evenement: Democraten kondigden in juni aan dat ze de conventie van deze zomer aanzienlijk zouden inkrimpen en adviseerden staatsafgevaardigden om niet naar Milwaukee te reizen. Ambtenaren hadden de conventie al een maand teruggedrongen, omdat het land worstelde met toenemende gevallen van coronavirus en sterfgevallen.

In juli lieten de organisatoren de staatspartijen en congresafgevaardigden weten dat ze bijna twee weken virtueel stemmen voorafgaand aan de conventie.

De Democratische Nationale Conventiecommissie zei ook dat leden van het Congres niet van plan moeten zijn om naar de partijconventie van deze zomer te reizen, in navolging van haar eerdere advies dat alle leden van staatsdelegaties van plan moeten zijn om dit jaar op afstand deel te nemen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *