Uit een nieuw onderzoek van Paper Mario blijkt dat unieke karakterontwerpen inkomsten zouden kunnen genereren

Uit een nieuw onderzoek van Paper Mario blijkt dat unieke karakterontwerpen inkomsten zouden kunnen genereren
Afbeelding: Nintendo Life/Nintendo

Toen Paper Mario: The Origami King op Switch werd uitgebracht, verspreidde het nieuws zich dat het ontwikkelingsteam niet langer in staat was om karakters in de serie te “aanpassen”. Nu de GameCube-titel Paper Mario: The Thousand-Year Door officieel terug is, lijkt het erop dat Nintendo zijn standpunt gaat heroverwegen.

Zoals benadrukt NintendoEr wordt gezegd dat er in geselecteerde gebieden een nieuwe spelersenquête de ronde doet waarin Paper Mario-fans worden gevraagd naar unieke personageontwerpen in de serie.

In het onderzoek wordt gevraagd welk 'type personage' fans het leukst vinden – en één antwoord lijkt te zijn: 'Ik hou van personages die op andere bekende personages lijken, maar een unieke uitstraling of persoonlijkheid hebben.' Daarnaast is er nog een vraag die aan fans wordt gesteld: welk personage hebben zij het liefst in het Thousand Years-hoofdstuk?

De onlangs nieuw leven ingeblazen GameCube-inzending bevat allerlei unieke personages, maar recentere games zijn hiervan afgeweken. Volgens producer Kensuke Tanabe is het sinds Paper Mario: Poster Star op 3DS niet meer mogelijk geweest om “Mario-personages aan te passen of originele personages te creëren die de Mario-wereld raken”.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *