Voeg terugknoppen toe aan je Xbox-controller met deze handige tool

Voeg terugknoppen toe aan je Xbox-controller met deze handige tool

De officiële Xbox draadloze controllers zijn geweldig zoals ze zijn, maar als je meer veelzijdigheid wilt zonder veel geld uit te geven, dan Horizon Vista Strikepack van Collective Minds Het is een snelle en gemakkelijke manier om uw apparaat te optimaliseren. Het afneembare gereedschap is Beschikbaar voor pre-order voor $ 50 op Amazon Vóór de release op 3 juni.

Collective Minds Strikepack – Horizon Vista MOD

Dit is een vernieuwde en bijgewerkte versie van de vorige Strikepacks, en de lay-out van het Horizon Vista-model blijft hetzelfde. Wat je hier krijgt zijn vier programmeerbare terugknoppen die via het batterijpakket op je controller kunnen worden gemonteerd, waardoor een redelijk naadloos uiterlijk ontstaat. Je kunt nog steeds een USB-C-kabel aansluiten voor bekabeld gamen en opladen, en met een speciale app kun je elke knop in hoge mate manipuleren. Met behulp van de speciale mobiele app kunt u uw eigen combo's instellen en verdere verfijning uitvoeren, waardoor dit een veelzijdig apparaat is.

Het Strikepack is best gaaf omdat je hiermee je bestaande Xbox-controllers kunt blijven gebruiken, maar het is niet de enige aanpasbare controlleroptie die er is. Onze beste keuze is Xbox Elite-serie 2, de premium draadloze controller van Microsoft die geweldige aanpassingsmogelijkheden en verwisselbare componenten biedt. En budgetvriendelijker Elite Serie 2 Basis Het biedt hetzelfde premium gevoel zonder de extra ingrediënten, dus je zult het lekker vinden Koop een set achterpeddels Als je deze kant op gaat.

Opmerkelijke Xbox-controllers met ingebouwde aanpassingsfuncties

de Vectrex ProPFG Het is ook een geweldige optie, vooral als je een fan bent van vechtspellen en first-person shooters. Het heeft verwisselbare sticks (offset- en uitlijningsindelingen) en wordt geleverd met een battlepad-eenheid met zes kleine schakelknoppen, een verwisselbare D-pad, stickdoppen en stickpoorten. Bovendien zorgt de smartphone-app voor meer fijnafstemming onder de plastic hoes.

READ  De Xbox-serie

In termen van budget-aanpasbare controllers heeft 8BitDo een paar solide opties uitgebracht: 8Bitdo uiteindelijk En Pro 2Beide te koop voor $ 45. Dat is er ook 8BitDo-controller komt naar Xbox Series, hoewel dit op de console enkele kanttekeningen bevat en waarschijnlijk meer geschikt is voor pc-spelers. Hoewel deze controller dezelfde hoge bouwkwaliteit en flexibiliteit heeft als andere 8BitDo Ultimate-apparaten, kun je hem alleen in bekabelde modus gebruiken met de afneembare USB-C-kabel die bij Xbox-controllers wordt geleverd. Pc-gebruikers kunnen de controller synchroniseren via een draadloze 2,4GHz-verbinding of Bluetooth, waardoor deze nadelen van de controller worden omzeild.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *