Uit gelekte ‘Skull and Bones’-beelden blijkt dat Ubisoft een ‘black flag’-punt mist

Deze week is een kwalitatief hoogstaand lek van een Skull and Bones-tutorial die de volledige essentie van de aankomende Ubisoft-game beschrijft, online geplaatst, en het is nog steeds beschikbaar op een handvol sites als je weet Waar kijk je naar?. De game is een paar keer vertraagd en herwerkt door Ubisoft, maar na het bekijken van deze beelden merk ik dat ik mijn hoofd schud.

Ze zijn echt weg en hebben het hele punt gemist, na al die tijd.

Het grootste probleem hier is dat dit niet Assassin’s Creed: Black Flag 2 is, omdat er geen gevechten zijn vanuit het schip of te voet. De beelden onthullen het terwijl je bent Kan je Je zwerft te voet als piratenkapitein, ze zijn alleen in centrale rijken en nederzettingen, dus je kunt grondstoffen kopen en eten koken.

In plaats van daadwerkelijk te vechten in situaties zoals het aan boord gaan van schepen of muiterij van de bemanning, worden vooraf uitgesneden scènes getoond. De game toont een schip dat een “instapmanoeuvre” uitvoert die een scène van chaos laat zien zonder dat de speler aan boord van het vijandelijke schip kan vechten, wat de helft van het plezier was van het hacken in Black Flag helemaal terug in 2013.

De niet-aflatende focus van de game om opgesloten te zitten in je eigen schip klinkt ook op andere manieren dwaas. Er zijn clips van een mijnbouwschip door kanonskogels af te vuren als een helling, of gewoon naast een boom te staan ​​en te kijken hoe deze uit elkaar valt in hout voor upgrades. Het lijkt erop dat u niet eens vrij rond kunt lopen op het dek van uw schip.

Daarna hou ik echt niet van het idee van de overlevings-achtige mechanica om je bemanning constant van voedsel en water te moeten voorzien om het moreel op peil te houden, opdat ze niet in opstand komen, wat gewoon druk werk lijkt en nogmaals, niets je hebt te maken met zwarte vlag.

Ja, het is waar dat gevechtsschepen die in Black Flag zijn geïntroduceerd en daarna in een half dozijn andere Assassin’s Creed-games worden gebruikt, leuk zijn, maar het is gewoon Voor de helft Leuk (of misschien niet te veel). Je niet te voet piraten laten spelen in echte gevechten is een heel domme beslissing die dit spel vanaf het begin zal overstemmen. Het maakt niet uit hoeveel vertragingen of hoe lang dit in productie blijft, het is een spel volledig Ship-based zou de meeste spelers niet aanspreken die letterlijk gewoon wilden dat Ubisoft nog een Black Flag-game zou maken, afgezien van alle Assassin’s Creed-onzin. De grafiek is er de hele tijd geweest en het is verrassend dat we na dit alles nog steeds op een punt komen dat geen rekening houdt met de redenen waarom mensen om te beginnen van de zwarte vlag hielden.

Sinds dit lek zich voordeed, lijkt het erop dat Ubisoft’s Skull and Bones Twitter-account aangeeft dat de daadwerkelijke informatie binnenkort komt, maar de officiële video-tutorial legt het echt allemaal uit, en ik weet niet zeker wat je nog meer moet weten als je het hebt bekeken . Dit kan sommigen aanspreken, maar het voelt op zijn best als een halve game, en het is moeilijk om het zo goed te zien werken in dit formaat.

Volg mij op TwitterEn YoutubeEn Facebook En Instagram. Abonneer u op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief met inhoud, rollen van God.

Haal mijn sciencefictionromans op Herokiller-serie En Earthborn trilogie.

READ  Nintendo Switch Online 2.0.0 Live-update, patch-opmerkingen onthuld
Written By
More from Aubrey Mason
Mario Kart NFT ‘Idea’ is het ergste dat ik ooit heb gezien
Bloomberg Rijkdom Een belangrijke functie vandaag genaamd “Into the Metaverse: Where Cryptocurrency,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *