Undernauts: Labyrinth of Yomi Game Heads West voor PS4, Switch, Xbox One en Steam This Fall – Nieuws

De trailer van Experience Inc. is uitgezonden.


Aksys Games heeft donderdag tijdens de digitale presentatie New Game + Expo (NGPX) aangekondigd dat het Experience Inc. Undernauts: Yumi LabyrinthYumi Wu Saku Hana) Spel Speel station 4, Nintendo Switch, Xbox One en pc via stoom- In het Westen dit najaar. Het bedrijf onthulde de trailer:


Aksys Games beschrijft het verhaal:

Tokio, 1979. Als een enorm, mysterieus gebouw plotseling uit de grond rijst, stuurt de regering een onderzoeksteam. Je bent gekozen om je aan te sluiten bij een elitegroep van ondergrondse ontdekkingsreizigers die voor Cassandra werken. Helaas ben je niet de enige die naar deze grotten kijkt. Angstaanjagende monsters verstoppen zich in de schaduw. Gevaarlijke criminelen zoeken naar middelen. Er ontbreken grote aantallen mensen. De test van je overlevingsvaardigheden begint nu …

De game werd op 15 oktober gelanceerd op PS4 en Switch in Japan. De game ging in juni in première op Xbox One.

De game bevat actie-elementen, hack en slash, en speelt zich af op dezelfde plek als het bedrijf Ronde studentenEntaku geen Seito) En de Demon gaas Games, behalve dat het een paar jaar later werd gespeeld Ronde studenten​ Het verhaal speelt zich af in een land in het Verre Oosten met bewoners die alleen ‘s nachts als geesten verschijnen.

De game was eerder aangekondigd als exclusief voor Xbox One.

Ik heb de ervaring aan haar vrijgegeven Vreemde Sword CityTsurugi geen Machi geen Ihōjin) Op Xbox One in Noord-Amerika in maart 2016, terwijl NIS Amerika De PS Vita-versie van de game werd in april 2016 uitgebracht in Noord-Amerika en Europa.

Bronnen: NGPX Laten zienToegang tot games Youtube Kanaal


READ  Killer Queen Black komt op 23 februari naar Xbox
Written By
More from Vanessa Hale

Waarom de Xbox Series X-controller een van de beste ooit is

Iets waar we niet genoeg over nadenken, is wat een goede consolecontroller...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *