Valve trekt Artifact 2.0 in, waardoor huidige versies gratis worden

Valve is gestopt met evolueren Artefact 2.0Het bedrijf kondigde donderdag een bijgewerkte versie van het Dota-kaartspel aan. het gereedschap Het werd oorspronkelijk gelanceerd in november 2018, als Het aanvankelijke potentieel werd belemmerd door de complexe economie Dat sloot aan het gereedschap’S Mechanica. klep Het project start in maart 2020 opnieuwEn de test begon Artefact 2.0.

In een bericht gepubliceerd op het gereedschapSteam Community-paginaValve schreef:

Hoewel we redelijk tevreden zijn dat we de meeste van onze doelen op het gebied van het spel hebben bereikt, zijn we er niet in geslaagd om het aantal actieve spelers op een niveau te brengen dat op dit moment verdere ontwikkeling rechtvaardigt. Daarom hebben we de moeilijke beslissing genomen om de ontwikkeling van Artifact 2.0 bèta stop te zetten.

Spelers kunnen nu downloaden Klassiek artefact Of de Artefact 2.0 Beta, die is hernoemd Gieterij-artefacten, Vrij. Er worden geen verdere updates doorgevoerd in beide versies.

Technisch gezien Gieterij-artefacten Het is nog steeds een onvolledig product, maar het meeste dat ontbreekt, is kunst en polijsten – de basisgameplay is er, “zei Valve.” Hoewel beide games nog steeds speelbaar zullen zijn, zijn we niet van plan om verdere updates over de game uit te brengen. “

De volgende reeks wijzigingen zal worden aangebracht in Klassiek artefact

Het spel is voor iedereen gratis te spelen.

Alle spelers krijgen elke kaart gratis. U kunt geen kaartpakketten meer kopen.

De bestaande premiumkaarten voor betalende spelers zijn overgeschakeld naar Collector’s Edition, die verhandelbaar blijft. Marktintegratie is verwijderd uit het spel.

Betaalde evenementtickets verwijderd.

Klanten die voor de game hebben betaald, kunnen nog steeds bundels Collector’s Edition-kaarten verdienen om te spelen; Spelers die de game gratis krijgen, zullen dat niet doen.

terwijl, Gieterij-artefacten Hij heeft de volgende opmerkingen:

Het spel is voor iedereen gratis te spelen.

Spelers hebben toegang tot de kaarten door het spel te spelen. Alle kaarten worden op deze manier gewonnen; Er worden geen kaarten of pakketten te koop aangeboden Gieterij-artefacten Kaarten zijn niet verhandelbaar.

Alle laatste papierkunst die in de maak was, zit nu in het spel.

Aankondiging het gereedschapHet einde van de ontwikkeling van BioWare komt kort nadat BioWare het had aangekondigd Het werkt er niet meer aan De volgende hymneEn de Een even onrustig project. Terwijl sommige games zoals ruimtesimulatie Geen Mans SkyWe zijn erin geslaagd om te herstellen met updates na de lancering, 2021 bewijst dat dit niet eenvoudig is, zelfs niet voor grote studio’s.

READ  Vrouw hindert Hawaii strandhuwelijk vanwege COVID-19-voorschriften
More from Madison Garrett

Bethesda Games op Xbox Series X krijgt dubbele framesnelheden met FPS Boost

Vijf games van uitgever Bethesda Softworks ondersteunen nu Microsoft’s FPS Boost, een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *