Universiteitsvoetbalwedstrijden op CBS Sports Network – Bekijk de livestream van Nevada vs. San Jose State, starttijd

Boise State zat comfortabel in de nationale schijnwerpers op 6 november toen het BYU organiseerde in een confrontatie op vrijdagavond van hoog aangeschreven niet-machtige conferentieteams. De Broncos waren 2-0 en stonden op dat moment op nummer 21, terwijl BYU 7-0 was en op nummer 9 stond. Een overwinning zou Boise State in de nationale ranglijst hebben gekatapulteerd en de Broncos een kanshebber maken voor een New Year’s Six bowl spel. De Broncos misten echter hun twee beste quarterbacks en verloren 51-17, wat hen grotendeels degradeerde naar het voortzetten van hun seizoen buiten de nationale radar.

Maar de Broncos hebben hun vorm teruggekregen in twee wedstrijden sinds ze de op een na langste overwinningstreak van de natie doorvoeren naar de reguliere seizoensfinale van zaterdag tegen Wyoming, een van de vijf wedstrijden die dit weekend op CBS Sports Network zullen worden getoond. De Broncos (4-1) hebben 13 opeenvolgende competitiewedstrijden gewonnen, de tweede alleen voor de winning streak van de 20-game conference van Ohio State. Met de tweede quarterback Hank Bachmeier terug in de line-up, zag Boise State er opnieuw uit als een van de beste teams van de groep van vijf.

De Broncos hebben zich bijna verzekerd van een plek in het Mountain West-titelspel, maar ze kunnen hun reguliere seizoen afsluiten met een verklaring op zaterdag en mogelijk positioneren om een ​​plek in de peilingen terug te winnen met een overwinning volgende week in het Mountain West-titelspel. .

Maar voordat we bij die wedstrijd komen, begint de actie op vrijdag met een nieuwe Mountain West-confrontatie wanneer Nevada gastheer is van de staat San Jose. Beide teams behoren dit jaar tot de beste van de conferentie en zoeken een plekje in de titelgame van de conferentie.

READ  Het downloadbeheer van Microsoft Edge zal binnenkort verbeteren

Hier leest u hoe u alle universiteitsvoetbalactie kunt bekijken die in week 15 op CBS Sports Network wordt uitgezonden.

Datum: Vrijdag 11 december | Tijd: 22 uur ET
Plaats: Sam Boyd Stadium – Las Vegas, Nevada
TV: CBS Sports Network [Channel finder]
Livestream: CBSSports.com | Mobiel: CBS Sports-app

Verhaallijnen: Nevada (6-1) heeft 10 van de laatste 11 in de reeks gewonnen en drie op rij, maar de Spartanen (5-0) stijgen onder de vierdejaars-coach Brent Brennan en staan ​​op het punt om een ​​overwinning in een high-stakes spel, want de winnaar van dit jaar zal zichzelf positioneren om te spelen in het Mountain West-titelspel. Hoewel het technisch gezien nog steeds een thuiswedstrijd is voor de staat San Jose, is de wedstrijd verplaatst naar Las Vegas vanwege COVID-19-beperkingen in het thuisland van de Spartanen.

Datum: Zaterdag 12 december | Tijd: 14:30 uur ET
Plaats: UB Stadium – Buffalo, New York
TV: CBS Sports Network [Channel finder]
Livestream: CBSSports.com | Mobiel: CBS Sports-app

Verhaallijnen: Buffalo heeft al een plek veroverd in het MAC-titelspel, maar de Bulls, die op nummer 24 staan ​​in de AP-poll, zullen ongeslagen blijven als 32,5-puntenfavorieten tegen 1-4 Akron. Het is de eerste wedstrijd van de Bulls sinds Jaret Patterson een FBS-record heeft gedeeld met acht touchdowns in een 70-41 overwinning op Kent State op 28 november. Patterson heeft 80 meter nodig om slechts de 12e speler in de geschiedenis van de FBS te worden om 1000 meter te haasten. in vijf spellen.

De Staat van Boise versus Wyoming

Datum: Zaterdag 12 december | Tijd: 18.00 uur ET
Plaats: War Memorial Stadium – Laramie, Wyoming
TV: CBS Sports Network [Channel finder]
Livestream: CBSSports.com | Mobiel: CBS Sports-app

READ  Hilltopper Football tegenover Georgia State in de 22e jaarlijkse LendingTree Bowl

Verhaallijnen: De Broncos (4-1) hebben waarschijnlijk al een plek veroverd in het Mountain West-titelspel, maar kunnen het reguliere seizoen afsluiten met een 14e opeenvolgende overwinning op de conferentie als ze zaken afhandelen in Wyoming. Het enige verlies van Boise State kwam tegen BYU in nonconference-spel toen het zijn twee beste quarterbacks miste. Anders was het een vlotte vaart, want de Broncos hebben hun vier competitiewedstrijden met gemiddeld 21,8 punten gewonnen. Wyoming (2-3) komt van een schokkend verlies tegen het voorheen puntloze New Mexico, maar de Cowboys speelden vorig seizoen tegen Boise State in een 20-17 nederlaag.

Written By
More from Eda Greene

Telefoons, mobiele games en CMCO behoren tot de topzoekopdrachten van Maleisiërs in oktober 2020

Oktober is voorbij en nogmaals, Google Maleisië heeft ons een aantal interessante...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *