US Open: Andy Murray neemt ‘risico’ om deel te nemen

Andy Murray

Een emotionele Murray bevestigde bijna zijn pensionering.Scott Barbour / Getty Images

Voormalig Wereldkampioen nummer 1 Andy Murray heeft bevestigd dat hij dit jaar zal deelnemen aan de US Open als het doorgaat zoals gepland. De US Open is momenteel gepland voor 31 augustus en de Cincinnati Open wordt gehouden op de Flushing Meadows voor die van 22 augustus.

Toptennissterren, zowel mannen als vrouwen, hebben zich uit de Slam teruggetrokken vanwege de aanhoudende COVID-19-crisis in New York, maar Murray verklaarde dat hij bereid is het risico te nemen om deel te nemen aan het toernooi.

Murray over hoe de US Open deze keer anders zal zijn

‘Ik vind het heerlijk om de grootste evenementen te spelen’, vertelde Murray aan journalisten volgens The Guardian. “Ook al zal dit anders zijn, zonder fans. Maar daar geef ik om en ik ben bereid het risico te nemen om te gaan spelen.”

Blessures hebben de laatste tijd problemen voor Murray veroorzaakt en naar eigen zeggen heeft hij daardoor veel toernooien met grote tickets gemist. De Schot accepteerde dat hij niet weet hoelang hij door kan gaan en wil het meeste uit zijn tijd op het veld halen.

‘Ik heb het gemist, ik heb het erg gemist’, zei de 33-jarige. “De situatie die ik de afgelopen jaren heb gehad, ik heb niet de kans gehad om in veel slams te spelen. Ik weet niet hoeveel ik nog over heb.

“Dus, terwijl ik me redelijk goed voel … er is natuurlijk een risico, maar ik wil proberen om erin te spelen en opnieuw te genieten van de grootste evenementen,” voegde hij eraan toe.

Andy Murray

Alle ogen zullen op Murray gericht zijn als hij terugkeert van een lange blessureontslag.GLYN KIRK / AFP / Getty Images

Eerder de Australische tennisster Nick Kyrgios en wereld niet. 1 vrouwenspeler Ashleigh Barty trok zich ook terug uit de Grand Slam in New York onder vermelding van COVID-19-problemen in de stad.

READ  De beste gaming- en technologiedeals op Prime Day 2022
Written By
More from Aubrey Mason
Jammu en Kasjmir besproken door Pakistan, Bangladesh? Rapporten Raise Wenkbrauwen In India
De Pakistaanse premier Imran Khan heeft een telefoontje gepleegd met de tegenhanger...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *