USF om 1700 studenten toe te staan ​​Homecoming-game bij te wonen – The Oracle

USF atletiek maakte maandag bekend dat er zaterdag zo’n 1.700 studenten mogen deelnemen aan de Homecoming-wedstrijd tegen East Carolina.

Studenten kunnen hun tickets claimen op USFBullsTix.com op basis van één game en worden geleverd via een mobiel apparaat.

Ze kunnen ook meerdere tickets selecteren als studenten van plan zijn de wedstrijd in groepen bij te wonen. Ze krijgen ‘pods’ met een sociale afstand of zitgedeelte toegewezen.

Ongeveer 11.000 fans worden toegelaten tot het Raymond James Stadium, waaronder 8.000 voor lagere bowl-stoelen en 3.000 voor stoelen in de suites.

De fan-limiet is van kracht voor de volgende twee thuiswedstrijden in oktober – zaterdag en 23 oktober tegen Tulsa.

Het aantal toegestane fans voor de resterende twee thuiswedstrijden in de laatste twee weken van november tegen Navy en UCF is nog niet bekend, maar het zal niet meer zijn dan 25 procent van de 65.890 capaciteit van het stadion.

Bumperkleven is de rest van het seizoen niet toegestaan ​​op de parkeerplaats van Raymond James, en fans moeten maskers en sociale afstand dragen.

Andere openbare universiteiten blijven tussen de 20 en 25 procent capaciteit in hun stadions verlenen. FSU staat 19.500 fans toe, UF staat 17.000 toe en UCF laat 11.000 toe, volgens de universitaire websites.

USF laat een kleiner aantal studenten toe in vergelijking met andere scholen in Florida. FSU staat 4.000 studenten toe in Doak Campbell Stadium, UF staat 2.000 studenten toe in Ben Hill Griffin en UCF staat 3.000 studenten toe om toegang te krijgen tot The Bounce House.

READ  Hoe inktvis te downloaden in Roblox

Written By
More from Eda Greene
Bidstack werkt samen met Nautilus Mobile voor samenwerking met in-game advertenties | Pocket Gamer.biz
In-game advertenties bedrijf Bidstack werkt samen met de maker van Real Cricket...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *