USPS-chef stopt veranderingen na kritiek; hier is wat hij echt deed

Louis

USPS Postmaster General Louis DeJoy en president Donald TrumpTwitter

Louis Dejoy, postmeester-generaal van USPS, kondigde dinsdag aan dat hij alle wijzigingen ongedaan maakt die het bureau tot de verkiezingen van 3 november had aangekondigd.

De aankondiging om veranderingen terug te draaien komt na algemene druk van het publiek en wetgevers van beide kanten van het gangpad.

In een verklaring zei Dejoy dat hij heeft besloten de wijzigingen ongedaan te maken om elke indruk weg te nemen dat de wijzigingen zijn aangebracht om de aanstaande presidentsverkiezingen te beïnvloeden.

Besluit na allround kritiek, druk

In de verklaring zei hij: “om zelfs maar de schijn van enige impact op verkiezingspost te vermijden, schort ik deze initiatieven op totdat de verkiezingen zijn afgelopen.”

DeJoy, een Trump-loyaal, had veranderingen aangebracht bij het bureau waarvan critici zeiden dat ze bedoeld waren om de bezorging van post-in-stembiljetten tijdens de verkiezingen te vertragen, wat vervolgens van invloed zou kunnen zijn geweest op het resultaat van de verkiezingen.

post in stemming

Reuters

De veranderingen waren bedoeld om de officiële structuur van het bureau te reorganiseren, naast het wijzigen van de diensten. De meest controversiële veranderingen waren het stoppen met het gebruik van meer dan 500 postsorteermachines, het verminderen van overuren en het loslaten van senior executives van het bureau.

Wetgevers van beide kanten hadden kritiek geuit op de veranderingen die slechts drie maanden voor de verkiezingen waren doorgevoerd.

Meer dan twintig staten dreigden de veranderingen aan te vechten

Procureur-generaals uit verschillende staten hadden besloten om de veranderingen die bij de USPS waren aangebracht aan te vechten bij federale rechtbanken, die volgens hen de bezorging van post-in-stembiljetten met meer dan tien dagen hadden kunnen vertragen, waardoor de verkiezingsuitslag in gevaar zou komen.

Staten als Colorado, Maryland, Michigan, Minnesota, Connecticut, Illinois, New Mexico, Oregon, Rhode Island, Vermont, Virginia en Wisconsin hadden besloten rechtszaken aan te spannen tegen de wijzigingen die bij USPS waren aangebracht.

$ 25 miljard hulp voor USPS

Huisleider Nancy Pelosi zei dat de democratische leiders van plan zijn de rekening in te dienen die de infusie van $ 25 miljard aan de USPS zou vergemakkelijken, waardoor het bureau efficiënt zou kunnen functioneren tijdens de verkiezingen en daarna.

Pelosi riep zaterdag het Democratisch gecontroleerde Huis vroeg terug uit zijn reces om te stemmen over wetsvoorstellen die verdere veranderingen bij de USPS zouden voorkomen.

DeJoy had, in zijn verdediging van de veranderingen die hij had aangebracht, gezegd dat de nieuwe regels bedoeld waren om het bureau terug te trekken uit de verliezen die het maakte.

Trump verdedigde veranderingen bij USPS

President Donald Trump had ook de veranderingen in het management van de USPS verdedigd en had elke financiële steun voor het bureau geweigerd, ondanks het feit dat hij had erkend dat bij de verkiezingen van november een enorme toename zou kunnen plaatsvinden van mensen die kiezen voor stemmen per post vanwege coronavirus-pandemie.

Veel critici hadden gewezen op zijn belangenconflict door zijn belangen in particuliere postbedrijven zoals FedEx en UPS te tonen.

DeJoy zal op 24 augustus voor de House Oversight Committee getuigen over de veranderingen die door de regering-Trump bij de USPS zijn aangebracht in een kennelijke poging om de post-in-stembiljetten tijdens de verkiezingen te vertragen.

READ  Steelers maken bewegingen voorafgaand aan de wedstrijd van dinsdag
Written By
More from Max Mcgee

CS: GO’s Premier Broken Fang-modus is nu open voor alle spelers

Counter-Strike: Global Offensive – Operation Broken Fang eindigt binnenkort, maar daarvoor geeft...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *