Utah State kondigt veiligheidsprotocollen aan voor fans tijdens thuiswedstrijden van 2020

ZOUT MEERSTAD, Utah – Utah State Athletics heeft veiligheidsprotocollen aangekondigd die fans kunnen volgen tijdens de Aggies ‘thuiswedstrijden van 2020 in Maverik Stadium te midden van de coronavirus-pandemie.

USU heeft de details van zijn protocollen op donderdag 15 oktober vrijgegeven.

De Aggies ‘zeiden dat de protocollen werden opgesteld “met de aanbeveling en begeleiding van lokale gezondheidsdeskundigen, de Mountain West Conference, NCAA en universitair personeel en administratie” en dat “de gezondheid en het welzijn van de student-atleten, fans en het personeel heeft de hoogste prioriteit en zal deze protocollen blijven begeleiden. “

Mensen van twee jaar en ouder moeten een persoonlijke gezichtsbedekking dragen – over de neus en mond – bij aankomst, vertrek en beweging door de hal van Maverik Stadium.

Fans worden aangemoedigd om de officiële Utah State Athletics-app te downloaden voor meer informatie over het stadionbeleid en de beleving van fans in Maverik Stadium.

Het publiek in Maverick Stadium zal worden beperkt tot 20 procent capaciteit om het seizoen te beginnen en tickets zullen per wedstrijd worden verkocht.

Fans die de wedstrijden bijwonen, moeten klaar zijn om gebruik te maken van digitale parkeervalidatie, mobiele kaartverkoop en betalingsmogelijkheden zonder contant geld bij Utah State.

USU zei dat tickets voor elke thuiswedstrijd ongeveer twee weken voor de speeldag in de verkoop gaan. De atletiekafdeling raadt mensen ook aan om hun tickets op hun mobiele telefoon te laten bezorgen of te e-mailen via een print-at-home-formaat. Will Call-tickets voor Maverik Stadium worden niet aangeboden.

De Aggies beginnen het seizoen op zaterdag 24 oktober op de weg tegen de Boise State Broncos.

READ  Call of Duty Mobile seizoen 10 met toevoeging van Modern Warfare Gunfight Map

De eerste thuiswedstrijd van Utah State is tegen de San Diego State Aztecs op zaterdag 31 oktober.

Written By
More from Eda Greene

PUBG mobiele gameservers worden volledig uitgeschakeld in India, kondigt Tencent aan

Het populaire spel PUBG (Player Unknown Battlegrounds) sloot zijn servers in India...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *