Mijn vader leeft nog en is hemodynamisch stabiel, zegt de zoon van de voormalige Prez Pranab Mukherjee

File picture

Te midden van geruchten over het overlijden van de voormalige president Pranab Mukherjee, pakte zijn zoon Abhijit Mukherjee alle speculaties uit die nepnieuws uitriepen en gereputeerde journalisten voor het verspreiden van geruchten over de dood van zijn vader.

Abhijit, die via zijn Twitter-account gezondheidsupdates van de voormalige president aankondigde, tweette: “Mijn vader Shri Pranab Mukherjee leeft nog en is hemodynamisch stabiel! Speculaties en nepnieuws dat door gereputeerde journalisten op sociale media wordt verspreid, weerspiegelen duidelijk dat media in India is geworden een fabriek van nepnieuws. ”

Vrijdag werd Twitter overspoeld met nieuws over de trieste ondergang van Pranab Mukherjee, die niet goed viel bij zijn zoon Abhijit Mukherjee. Eerder twitterde hij: “Met al je gebeden is mijn vader nu hemodynamisch stabiel. Ik verzoek iedereen door te gaan met je gebeden en goede wensen voor zijn spoedig herstel. Dank je.”

Pranab Mukherjee

Pranab MukherjeeIANS

Na een hersenoperatie twee dagen geleden, bleef de toestand van de voormalige president kritiek en wordt nog steeds beademd. Eerdere ziekenhuisautoriteiten zeiden dat hij hemodynamisch stabiel is en aan een beademingstoestel “, zei in de middag. Mukherjee had eerder ook Coronavirus-positief getest.

De voormalige president, die op 10 augustus een levensreddende operatie onderging voor een hersenstolsel, heeft geen verbetering laten zien en zijn gezondheidstoestand is verslechterd, zeiden de ziekenhuisautoriteiten dinsdagavond.

Volgens het ziekenhuis werd de ervaren leider maandag om 12.07 uur in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Het bleek dat hij een groot hersenstolsel had, waarvoor hij een operatie onderging, maar kritisch bleef en beademd werd.

Mukherjee had maandag getweet dat hij positief was getest op Covid-19. “Tijdens een bezoek aan het ziekenhuis voor een aparte procedure heb ik vandaag positief getest op Covid-19. Ik verzoek de mensen die de afgelopen week met mij in contact zijn gekomen om zichzelf te isoleren en zich te laten testen op Covid-19,” hij had getweet

READ  Rivaliserend gras! Beoordelingen (SNES) | Nintendo Live
Written By
More from Aubrey Mason
De vijf beste games die uitkomen: hier word je blij van
De vijf beste games die uitkomen: hier word je blij van Huis...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *