Vakantiespel: winkel in het Queen Village-gedeelte van Philadelphia dat je plezier en spelletjes biedt

Philadelphia (WPVI) – Het was heel gemakkelijk voor Edward Garcia en Jenny Wong om de naam van hun Play Store te kiezen.

“De koningin en de toren zijn natuurlijk schaken,” zei Garcia. “En we zijn in Queen Village in Philadelphia, dus het zag er goed uit.”

Het echtpaar opende slechts vijf maanden geleden Queen & Rook Keep op South 2nd Street in Queen Village. En ze ontwikkelen al een sterke schare fans omdat ze nergens anders heen kunnen in Philadelphia.

“We zijn heel blij dat we de grootste selectie bordspellen in Philly hebben. Meer dan Target, meer dan Walmart”, zegt Garcia, die schat dat de winkel ongeveer 1.000 spellen heeft voor verschillende niveaus en leeftijdscategorieën.

“Bijna elk soort bordspel of kaartspel dat we hier hebben,” zei Wong.

Geloof het of niet, de winkel was het resultaat van de focus van de pandemie. De originele Queen and Rook is eigenlijk een café dat in 2019 is geopend.

“We hebben een volledig restaurant, een volledige bar en meer dan 1.300 games die mensen kunnen spelen”, zei Garcia.

Maar toen de epidemie uitbrak, moest het restaurant stoppen. Na een paar weken op levering te hebben vertrouwd, begonnen Garcia en Wong te zien dat er een groeiende vraag was naar de bordspellen die ze buiten hun coffeeshop verkochten. Toen kwamen ze op het idee om een ​​zelfstandige winkel te openen.

“We vonden een tweedeursruimte[van het café]die al meer dan een jaar leeg stond”, zei Garcia.

De twee breidden snel hun winkelbereik en horizon uit als een klein bedrijf dat eigendom was van twee gekleurde mensen.

READ  Tweeledige steun in VS groeit voor India tegen Chinese agressie in Ladakh

Het leidt tot gediversifieerd denken, zelfs in de kleinste items die ze dragen.

“Dit is het tweede jaar op rij dat we het geluk hebben een Dreidel-dobbelsteen te hebben”, zei Wong over het populaire item.

De eigenaren zeggen dat ze een breed scala aan speelgoed hebben dat klanten zeggen dat ze nergens anders kunnen vinden. Andere kopers zijn misschien op zoek naar standaardspeelgoed dat op veel plaatsen te vinden is, maar doen hun zaken liever lokaal.

“We hebben veel mensen die zeggen dat ik weet dat ik dit bij Target of op Amazon kan vinden, maar ik heb het liever van iemand uit de buurt”, zei Garcia, eraan toevoegend dat zijn winkel zich doorgaans binnen ongeveer 10% van de grote retailers bevindt. De prijzen zijn in veel gevallen goedkoper dan bij de grote retailers.

Vaak kunnen shoppers de spellen proberen als Wong en Garcia er een open versie van hebben in de coffeeshop (ze hebben handschoenen nodig tijdens het spelen van bordspellen en ontsmetten elk spel na gebruik).

Wong en Garcia delen de liefde door speelgoed te dragen dat is gemaakt door lokale vrouwen en minderheden. Ze hopen dat hun speelgoedwinkel meer gezinnen zal helpen van de feestdagen te genieten.

“Als je aan bordspellen denkt, denk je aan vrienden, familie en goede tijden”, zei Garcia.

Queen en Rock Cape

613 S 2 Nund Street

Tel: 215-995-0043

Website: queenandrookcafe.com

Vakantie-uren:

Maandag – Donderdag: 17.30 – 22.00 uur

Vrijdag en zaterdag: van 12u tot middernacht

Zondag: 12.00 – 20.00 uur

Copyright © 2021 WPVI-TV. Alle rechten voorbehouden.

READ  Minister van Sport Rijiju houdt tweedaags congres met rijks- en UT-ministers van Sport

More from Madison Garrett
Winamp komt terug
Herinner je je Winamp nog? Sommige mensen gebruiken het nog steeds, maar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *