Valorant is het nieuwste grote schietspel om een ​​mobiel secundair spel te krijgen

Riot presenteert een tactisch schietspel taxatie op mobiele apparaten. Er zijn nog niet veel details – zoals wanneer het wordt gelanceerd, welke hardware het zal zijn of hoe het zal verschillen van het hoofdspel – maar Riot zegt dat de nieuwe versie eenvoudig zal heten Dappere mobiele telefoon.

De ontwikkelaar beweert dat de pc-versie van het spel, die vorig jaar werd gelanceerd, gemiddeld 14 miljoen spelers per maand. Valorant komt ook uit zijn grootste competitieve toernooi tot nu toe, met een evenement in IJsland, en Riot zegt dat meer dan een miljoen gelijktijdige kijkers zich hebben afgestemd op de finale op 31 mei.

Het nieuws mag niet al te verrassend zijn. Eerder dit jaar zette Riot een soortgelijke stap met League of LegendsEn de Lancering van een speciale mobiele show genaamd wilde kloof. Ondertussen zijn enkele van ‘s werelds beroemdste shooters ook overgestapt op smartphones; pubg mobiel En de Call of Duty mobiel Beide zijn enorme successen, en Smartphone duplicaat Apex Legends Hij is ook onderweg.

Het lijkt er ook op dat Riot wil bouwen taxatie op andere manieren. Zonder in details te treden, ongeacht de mobiele versie, zegt de ontwikkelaar dat het “zich voorbereidt om de franchise uit te breiden om taxatie Voor meer spelers over de hele wereld.” Nogmaals, dit zal zijn na League of Legends playbook, dat nu is uitgebreid met alles van stripboeken tot digitale kaartspellen tot Animatieseries komen naar Netflix.

READ  Lijkt op Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl uit Unity Engine-games
Written By
More from Lesley Curry
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *