Chetan Bhagat bespot Rahul Gandhi’s leiderschap over de crisis in het Rajasthan Congres

Chetan Bhagat

Schrijver Chetan Bhagat heeft bij Rahul Gandhi een opgraving gemaakt over de huidige crisis in het Rajasthan Congres. Hij heeft het grootse oude feest veroordeeld omdat het de “toekomst” voor het “verleden” over het hoofd heeft gezien, waarmee hij zijn steun betuigde aan Sachin Pilot, die zijn rebellie op zondag 12 juli aankondigde.

Chetan Bhagat verwerpt het opperbevel van het Congres.Chetan Bhagat Sociale mediapagina

‘Niet iedereen die het schip verlaat, is een deserteur. Soms moet je het schip verlaten omdat de zoon van de scheepseigenaar erop staat kapitein te zijn, ook al heeft hij geen idee hoe hij een schip moet besturen’, twitterde hij en spotte indirect met Rahul Gandhi’s leiderschap.

De schrijver zegt dat het verliezen van zo’n gezicht voor het Congres er geen goede ontwikkeling voor is. ‘Het zou voor de partij ondenkbaar moeten zijn om zo’n bezit te verliezen’, schreef Chetan Bhagat.

De schrijver van ‘Five Point Someone’ heeft een enquête die hij op Twitter heeft gehouden, opnieuw gepost om te bewijzen dat de meerderheid van mening was dat Sachin Pilot de premier van Rajasthan wilde worden. Hij tweette: “In een enquête die hier in juli 2019 werd gehouden, dachten 86% dat Sachin Pilot een betere keuze zou zijn voor de congrespresident dan oudere veteranen. [sic]”

rahul gandhi

Rahul Gandhi en Sonia Gandhi.

Chetan Bhagat zei: ‘Als je dom genoeg bent om de toekomst op te offeren voor het verleden, nou, dan verdien je niets meer te worden dan een geschiedenisles. [sic]”

De 46-jarige voegde toe: “De ene leider vertegenwoordigt de toekomst. De andere leider vertegenwoordigt het verleden. [sic]”Hij was van mening dat een partij die haar” waardevolle bezittingen “negeert, uiteindelijk zal worden gedoemd.

READ  Bekijk alle 25 gimmicks! Prestaties van de Xbox Special Edition

Rajasthan Development
Sachin Pilot, vice-eerste minister van Congres, heeft aangekondigd dat de door Ashok Gehlot geleide regering in de minderheid is en beweert dat hij de steun heeft van 30 MLA’s. “Een organisatie waar getalenteerde mensen worden gezien als bedreigingen in plaats van als waardevolle activa, is uiteindelijk gedoemd, [sic]’, zei de schrijver.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *