The Simpsons voorspelden de revolutionaire Apple Vision van $ 3500 acht jaar voordat fans massaal de nieuwste technologie kochten en deze in het dagelijks leven demonstreerden

The Simpsons voorspelden de revolutionaire Apple Vision van $ 3500 acht jaar voordat fans massaal de nieuwste technologie kochten en deze in het dagelijks leven demonstreerden
  • The Simpsons voorspelden scènes van mensen die virtual reality-headsets op straat gebruikten in een aflevering die in 2016 werd uitgezonden
  • In de aflevering vallen personages met een koptelefoon in kuilen en botsen tegen lantaarnpalen
  • Video's laten mensen zien die de nieuwe Apple Vision Pro op straat dragen na de lancering op vrijdag

The Simpsons lieten opnieuw zien dat het een kristallen bol moet hebben om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen, dit keer door scènes te voorspellen van mensen die door de straten dwalen met behulp van de nieuwe Apple Vision, acht jaar voordat het product werd gelanceerd.

Apple lanceerde vrijdag officieel het nieuwe Vision Pro-apparaat ter waarde van $ 3.500 in de winkel, en fans plaatsten video's waarin ze de nieuwe technologie in het dagelijks leven gebruikten.

The Simpsons, met zijn griezelige vermogen om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen, lieten scènes zien die leken op wat mensen online posten op virtual reality-headsets die de samenleving overnamen in een aflevering uit 2016 met de titel ‘Friends and Family’.

Sinds de release van de serie in 1989 heeft The Simpsons nauwkeurig voorspeld dat Donald Trump president zou worden, de inauguratieoutfits van Kamala Harris, de ruimtevaart van Richard Branson, slimme horloges en meer.

In de aflevering huurt meneer Burns Marge, Bart, Lisa en Maggie in om een ​​virtual reality-familie te spelen, die eindelijk een technologie wordt die voor iedereen toegankelijk is.

Personages dragen een koptelefoon in de pits
Personages lopen tegen lantaarnpalen
Homer en Marge lagen naast elkaar in bed terwijl ze elkaar bijna kusten
Apple lanceerde vrijdag officieel het nieuwe Vision Pro-apparaat ter waarde van $ 3.500 in de winkel, en fans plaatsten video's waarin ze de nieuwe technologie in het dagelijks leven gebruikten. Een man steekt de straat over met een Apple-koptelefoon op

Een montage toont alle Simpsons-personages die virtual reality-sets dragen terwijl ze tegen lantaarnpalen lopen en in kuilen vallen.

Directeur Seymour Skinner gaat virtueel picknicken en Homer en Marge liggen naast elkaar in bed waar ze elkaar bijna kussen.

READ  Willekeurig: Super Mario Sunshine Flood verschijnt in de nieuwe Mario Golf

Sinds de iPhone-fabrikant de Vision Pro lanceerde, wordt de gebruikservaring van het apparaat vergeleken met een aflevering van Black Mirror.

Een video van het Apple-apparaat die op sociale media wordt gedeeld, toont een persoon die een bruine broek en een grijze jas draagt, een koptelefoon gebruikt, in een metro in New York City zit en in de lucht typt.

In San Jose, Californië, nam een ​​man, gekleed in een witte broek en een zwart shirt, zijn wandeling over straat op terwijl hij een hoofdtelefoon gebruikte, waarbij hij pauzeerde om dingen aan te wijzen die alleen hij op zijn scherm kon zien.

In Londen is op een videoclip te zien hoe een man in pak en koptelefoon met zijn robothond door de straat loopt.

Een persoon die een donkere broek en een grijs jasje draagt, gebruikt een koptelefoon terwijl hij in een metro in New York City in de lucht zit te typen.

De headset werd in september gelanceerd naast de iPhone 15-familie, die Apple-CEO Tim Cook prees als een apparaat waar je “van buitenaf naar kijkt en niet naar kijkt”.

“Met Vision Pro word je niet langer beperkt door het scherm”, zei hij tijdens het evenement van vorig jaar.

De headset draait op VisionOS, dat Apple omschrijft als 'het eerste ruimtelijke besturingssysteem ter wereld'.

Apple noemt het ‘ruimtelijk computergebruik’ omdat het inhoud integreert in de ruimte om je heen.

Spatial computing is een manier om de kruising te beschrijven tussen de fysieke wereld om ons heen en de virtuele wereld die door technologie wordt gecreëerd, terwijl mensen en machines objecten en ruimtes harmonieus kunnen manipuleren.

Bij het uitvoeren van deze taken zijn vaak elementen van augmented reality en kunstmatige intelligentie betrokken.

READ  Wat zijn de populairste games 2021? Resident Evil en Metroid

Apple zei dat er meer dan 600 nieuwe apps zijn die speciaal voor de Vision Pro zijn ontworpen.

In Londen is op een video te zien hoe een man in pak en koptelefoon zijn robothond door de straat laat lopen
De Apple Vision Pro-headset draait op VisionOS, dat Apple beschrijft als 'het eerste ruimtelijke besturingssysteem ter wereld'.

“Apple Vision Pro spreekt tot de verbeelding van de ontwikkelaarsgemeenschap over de hele wereld, en we zijn geïnspireerd door de reeks ruimtelijke ervaringen die ze voor dit opwindende nieuwe platform hebben gecreëerd”, zegt Susan Prescott, Vice President Worldwide Developer Relations van Apple.

“Met meer dan 600 nieuwe ruimtelijke ervaringen om te verkennen in de geheel nieuwe App Store, samen met meer dan een miljoen compatibele apps op iOS en iPadOS, kunnen gebruikers een breed scala aan apps ontdekken die de grenzen verleggen van wat mogelijk is.”

Gebruikers kunnen films en tv-programma's bekijken met Vision Pro, dat een groot scherm weergeeft waarop de inhoud wordt afgespeeld, en ze kunnen naar eigen wens ook meer dan 100 Apple Arcade-games op het grote scherm spelen.

Voor zakelijke doeleinden kan de headset worden gebruikt met een trackpad en toetsenbord om taken uit te voeren waarvoor een traditionele computer met meerdere monitoren zou worden gebruikt.

Vision Pro kan ook herinneringen in uw woonkamer afspelen, zoals video's van uw kinderen of een leuk feestje waar u bij was.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *