Ubisoft Forward E3 2021 begint met Rainbow Six Quarantine, Far Cry 6

Ubisofts E3-show, met aandacht voor nieuwe games regenboog zes Steen En de Far Cry 6En de afgaan Een week vol E3-shows Zaterdag 12 juni om 15.00 uur EST.

ver huilen 6 ze heeft Heb al een preview-evenement, maar er is heel weinig onthuld voor Steen, Dit wordt de eerste grote game in de Rainbow Six-franchise sinds 2008 Rainbow Six: Vegas 2. 2015 regenboog zes sigOndanks dat het enorm populair en zeer winstgevend is, vooral als esports-titel, is het een multiplayer-only variant op het tactische aanvalsmerk Rainbow Six.

Steen ik was Aangekondigd op E3 ​​2019 De wedstrijd was twee keer vertraging Vanaf het oorspronkelijke lanceringsvenster van 2020. In oktober heeft Ubisoft investeerders hierover geïnformeerd Steen Zal zijn Gelanceerd in het boekjaar 2021-2022die in maart afloopt.

Ubisoft heeft donderdag aangekondigd dat ook namen van live-servicegames zijn geverifieerd, zoals voor eer (2017), Trackmanyen (2020) en Bemanning 2 (2018). Watch Dogs: LegionEn de uitstekende uitbreiding, dynastiegepland voor release tegen het einde van de maand, zal ook een close-up worden verkregen.

Ubisoft Forward zal om 14.00 uur ET een introductiepresentatie van een uur geven voordat het evenement op 12 juni om 12.00 uur van start gaat. regenboog zes sigCommunitybeheerders vinden plaats om 16.00 uur EST.

Ubisoft officiële website De streams worden uitgezonden met ondertiteling in 12 talen plus American Sign Language. Het zal ook beschikbaar zijn via andere Ubisoft-kanalen Zenuwtrekking En de Youtube.

READ  De handel tussen de VS en China is het enige dat in de relatie werkt
Written By
More from Aubrey Mason

Gebruik een LAN-kabel om je PS4-games naar je PS5 over te zetten

Als je volgende week een PS5 krijgt en je PS4-games erop wilt...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *