Vampire Survivors, een van de beste games van 2022, gratis verrassende releases op iOS en Android

Na de lancering op pc en Xbox eerder dit jaar, is Vampire Survivors nu gratis beschikbaar om op mobiele apparaten te spelen. De grote onthulling werd aangekondigd tijdens Gameprijzen 2022maar niet voor de beroemde Twitter-gebruiker Wario 64 Ik kwam erachter dat de game al op beide vermeld stond iOS En de Android App Stores eerder vandaag.

Galerij

In Vampire Survivors worden spelers gedwongen om het op te nemen tegen hordes demonen, monsters en andere gruwelijke wezens terwijl ze op de kwaadaardige Bisconte Draculo jagen. De game bevat verschillende personages, wapens en upgrades, waardoor bijna eindeloze speelstijlen en strategie├źn mogelijk zijn. Bovendien heeft Vampire Survivors een in-game winkel waar je het goud dat je in de levels hebt verdiend, kunt uitgeven om je overlevenden permanent te upgraden. De roguelite bullet-hell-game was een verrassingshit voor de eerste ontwikkelaar Poncle, en het wordt snel een hit Een van de meest populaire spellen in 2022.

Het is vermeldenswaard dat zelfs voordat Vampire Survivor op mobiel werd uitgebracht, de game nog steeds beschikbaar was om onderweg te spelen via de Xbox-cloudstreamingservice en via het Steam Deck. In feite hebben we bij GameSpot Vampire Survivors een van de beste games genoemd om op het Steam Deck te spelen vanwege de “eenvoudige en schokkend leuke” gameplay-loop.

De hier besproken producten zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redactie. GameSpot ontvangt mogelijk een deel van de opbrengst als u iets op onze site koopt.

READ  De gratis PlayStation Plus-games van september zijn nu beschikbaar
More from Madison Garrett
Galaxy S21 eerste Samsung telefoon met januari update (in NL)
Vanmorgen trapte Samsung de januari-update voor de Galaxy S21-serie af. Apparaten ontvingen...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *