Windows Insiders kunnen een native schermrecorder voor Windows 11 downloaden

Microsoft begint het uit te rollen De beloofde originele schermrecorder voor Windows 11. De bijgewerkte Snipping Tool met schermopnamemogelijkheden is nu beschikbaar voor Windows Insiders op het Dev Channel.

Windows 11 heeft veel tools en snelkoppelingen om screenshots te maken zonder tools van derden. Om de een of andere reden ontbrak het besturingssysteem van Microsoft echter al heel lang aan een native schermrecorder. Gelukkig is het bedrijf nu klaar om deze complexe situatie aan te pakken door gebruikers toe te staan ​​hun schermen op te nemen met de Snipping Tool-app.

Screenshot die laat zien hoe u uw scherm kunt opnemen in Windows 11 met behulp van de SNipping-tool

Om het scherm in Windows 11 op te nemen zonder gebruik te maken van software van derden, start u Snipping Tool en schakelt u over naar de opnamemodus. Selecteer het te registreren gebied en klik op Start. Windows laat u een voorbeeld van de opname bekijken voordat u deze opslaat of met anderen deelt.

Screenshot die laat zien hoe u uw scherm kunt opnemen in Windows 11 met behulp van de SNipping-tool

Microsoft Waarschuwen De bijgewerkte Knipprogramma (v11.2211.35.0) heeft enkele beperkingen. U kunt bijvoorbeeld een kleine vertraging opmerken tussen het klikken op de Start-knop en het moment waarop de opname begint. Er is ook een bekend probleem waarbij het toepassingsvenster van de Knipprogramma niet wordt hersteld wanneer een nieuwe knipbeurt vanuit de toepassing wordt gestart.

Kan je Download de Snipping Tool-app uit de Microsoft Store.

READ  Top 10 geweldige websites om gratis Hindi-muziek te downloaden
Written By
More from Eda Greene
MPHC AG 3, Steno Prelims 2021 Geef kaarten toe op mphc.gov.in | Download via de directe link die hier wordt gegeven
MPHC AG 3 en Steno Prelims 2021: Madhya Pradesh Hooggerechtshof (MPHC) heeft...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *