Hellboy: Web of Wyrd aangekondigd voor PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One, Switch en pc

uitgeverij De goede herder van entertainment en ontwikkelaar Stroomopwaartse arcade aankondigen Hellboy: bekabeld netwerk voor PlayStation 5En de Xbox-serieEn de PlayStation 4En de Xbox OneEn de converteertEn de computer (stoom-). Er is geen releasedatum aangekondigd.

Hieronder is een overzicht van het spel, via bestand Steam-pagina:

In de omgeving van

Rogolite actie onderneming.

Hellboy: bekabeld netwerk is een derde persoon Rogoliet Actie-avontuur met een origineel verhaal, gemaakt in samenwerking met Dark Horse Comics en bedenker Nike Nignola.

gezaghebbend Hellboy expertise

Ontwikkeld door Upstream Arcade, Hellboy: bekabeld netwerk is een origineel verhaal gemaakt in samenwerking met Dark Horse Comics en bedenker Mike Mignola. Deze roguelite-avonturengame biedt meedogenloze vechtpartijen van teen tot teen. Net als de strips stuurt de game Hellboy op een reeks enorm verschillende en totaal unieke avonturen; En hoewel deze verhalen op zichzelf staan, zijn ze allemaal verbonden met de mysterieuze erfenis van The Butterfly House.

het verhaal

The Butterfly House, gebouwd in 1962 door occultist Pasquale Deneveaux, is meer dan alleen een woning; Het is een poort. De scheve hoeken en niet-Euclidische geometrieën zijn ontworpen voor één walgelijk doel: om deuren te openen naar een vreselijke, fantastische dimensie genaamd The Wyrd.

Twintig jaar later wordt een agent van BPRD op verkenningsmissie naar het landhuis gestuurd en wordt onmiddellijk vermist. Het is aan jou – Hellboy – en je team van Bureau-agenten om je vermiste collega te vinden en de geheimen van The Butterfly House te ontrafelen.

Tijdens je onderzoek verken je wonderbaarlijke en bizarre bestaansniveaus binnen The Wyrd, elk met machtige monsters, vergeten goden, prachtige schatten en machtige geheimen. Maar wees voorzichtig, want het oeroude kwaad schuilt in de uitersten van The Wyrd… een kwaad dat ernaar verlangt eruit te breken.

Belangrijkste kenmerken

  • artistieke stijl – Een grafische stijl die de originele kunststijl van de strips oproept en ervoor zorgt dat elk moment van de game rechtstreeks uit de stripboeken lijkt en aanvoelt.
  • vechten – Unieke rogueliet een taak Avontuur met zwaargewichtgevechten. Combineer keiharde melee-aanvallen met afstandsaanvallen om het op te nemen tegen een verscheidenheid aan steeds angstaanjagendere vijanden.
  • onderneming – Een verhaal dat trouw is aan de geest van strips, waarbij verschillende onafhankelijke verhalen worden samengebracht in één verenigd verhaal Hellboy expertise.

Bekijk hieronder de aankondigingstrailer. Bekijk de eerste screenshots in de Gallery.

Aanhangwagen advertentie

READ  Waarom Sony de beste versie van de nieuwe generatie Hoops-titel aanbiedt
Written By
More from Vanessa Hale
Dragon Quest 11 S: Definitive Edition-demo van 10 uur nu live op pc, PS4 en Xbox One
Door Dom Peppiatt, donderdag 5 november 2020 17:08 GMT Dragon Quest 11...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *