Vampire Survivors was “eigenlijk een browsergame” die opnieuw moest worden opgebouwd voor de Xbox-consoles

Vampire Survivors was “eigenlijk een browsergame” die opnieuw moest worden opgebouwd voor de Xbox-consoles

Het succesverhaal van de Xbox Game Pass, Vampire Survivors, moest opnieuw worden opgebouwd om op de console te draaien, zei ontwikkelaar Poncle, omdat de oorspronkelijke release “eigenlijk een browsergame” was.

Poncle boekte behoorlijk wat succes met Vampire Survivors toen het op PC Game Pass werd gelanceerd als een titel met vroege toegang, maar om ervoor te zorgen dat het een van de beste games op Game Pass van vandaag wordt, moet de ontwikkelaar het opnieuw bouwen zodat het kan draaien soepel op Xbox-consoles – wat een prestatie is die het team heeft bereikt zonder dat sommige spelers het merkten.

Vampire Survivors is volledig herbouwd voor Xbox

Sam McGarry, directeur van Poncle Tech, zei dat de originele versie van Vampire Survivors “eigenlijk een browsergame” was. Xbox-draad, ontworpen voor computers die gebruikmaken van webtechnologieën zoals Javascript. Toen de populariteit van het spel eenmaal begon te winnen en gamers het op andere apparaten begonnen te spelen, begonnen er veel problemen te verschijnen, en als zodanig moest Poncle een aangepaste engine voor de Xbox maken. “Het algemene doel was dat de spelers het niet zouden merken”, zei McGarry. “Tot op de dag van vandaag zijn er nog steeds gamers die zich niet realiseren dat de engine echt bestaat en sindsdien op Xbox is uitgebracht.”

Nu Vampire Survivors nog steeds Javascript op pc draait en de Xbox-versie op zijn eigen engine draait, maakte McGarry duidelijk dat het handhaven van een consistent niveau van pariteit tussen hen een uitdaging is, maar de moeite waard voor de spelerservaring. “Ervoor zorgen dat spelers zich fysiek kunnen verplaatsen tussen Xbox-platforms en hun game kunnen voortzetten, is erg belangrijk voor ons”, aldus McGarry. “En we proberen die kwaliteit ook te behouden, zodat je tussen twee verschillende versies van de game kunt springen zonder het gevoel te hebben dat je verschillende versies van de game speelt, zonder enige technische problemen of iets dergelijks.”

READ  Xbox Streaming VP belooft binnenkort pc / iOS-functionaliteit met een letterlijke knipoog

Hoewel twee versies van Vampire Survivors als een rigoureus proces kunnen worden beschouwd, zegt McGarry interessant genoeg dat het relatief pijnloos was om de game te laten werken als een Xbox Cloud Gaming-titel. was meteen beschikbaar in de cloud.” Eigenlijk zo.”

De nieuwste DLC, Tales of The Foscari, is nu uit en voegt 22 Vampire Survivors-prestaties toe samen met heel veel nieuwe inhoud. Heb je genoten van het spel? Scroll naar beneden en vertel het ons!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *