Vanavond: Online Poker Series #2

Vanavond: Online Poker Series #2 – Zwolle

Vanavond is het online poker series toernooi in Zwolle. De vierde voorronde van seizoen twee begint om 19:30 uur, tickets zijn zoals gewoonlijk te koop via onze website tot 20:35 uur. Deelname kost €5 en je hoeft niet in Zwolle te wonen om mee te doen. U kunt zich direct inschrijven door op onderstaande banner te klikken. Het is niet mogelijk om jezelf te kopen met Social Poker munten van het “Pokeren.nl Online” platform.

Gertjan Oudshoorn is vanavond bonusspeler en als het je lukt hem uit te schakelen, kun je later in het seizoen weer gratis meedoen. We hebben dit seizoen een aantal dingen veranderd aan de opzet, zoals de manier om te kwalificeren voor de finale en het Pokeren.nl profiel. Deze wijzigingen hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet. Mochten er onduidelijkheden of problemen zijn met betrekking tot: Voorronde Zwolle Je kunt altijd een e-mail sturen naar [email protected]

Ongeacht de veranderingen, pokeravond is nog steeds leuk. Nieuwe spelers die zich inschrijven via onderstaande banner krijgen automatisch een Pokeren.nl profiel van ons, dus je hoeft er niets aan te doen. Wil je vaker meedoen, dan kun je de volgende keer je ticket kopen via je profiel, zodat je niet al je gegevens opnieuw hoeft in te vullen.

Hij scoorde direct in de voorronde van Zwolle.

Finalisten

Om te voorkomen dat we meer dan 200 finalisten krijgen zoals we deden in Poker Series Online #1, hebben we het dit seizoen nog moeilijker gemaakt om de grote finale te bereiken. De winnaar van de voorronde plaatst zich niet meer automatisch voor de finale, maar wint een ticket voor de halve finale en 15 rankingpunten. De runner-up wint een ticket voor de kwartfinale en 10 rankingpunten. Voor de overige spelers in de top tien procent ligt er een achtste finaleticket klaar en zes rankingpunten. De winnaar van de voorronde kwalificeert zich ook voor Het Champions Tournament, dat op 4 januari 2022 online zal plaatsvinden.

READ  Waar kun je TVF Aspirants kijken? Is de miniserie beschikbaar om te downloaden?

beoordeling

van online ranglijst pokerseries Natuurlijk komt hij dit seizoen weer terug. Elke speler die deelneemt aan de voorronde krijgt gegarandeerd één ratingpunt. De winnaar krijgt 15 punten en de runner-up krijgt 10 punten. 36 van de 36 beste spelers aan het einde van het seizoen gaan automatisch door naar het eindklassement. In 2022 krijgt de toernooiwinnaar de kans om zich bij Team Pokeren.nl aan te sluiten tijdens nationale en internationale toernooien. Naast het algemeen klassement houden we dit seizoen ook een apart maandklassement bij. De drie beste spelers van de maand kwalificeren zich voor de “Super Finale” die aan het einde van het seizoen op het online platform wordt gehouden.

Profiel Pokeren.nl

Vanaf dit seizoen ontvangen spelers die hun ticket via de toernooipagina kopen direct een bestand Profiel Pokeren.nl. Hierdoor kun je je in de toekomst sneller inschrijven voor onze toernooien. Daarnaast kun je je eigen profiel gebruiken om je resultaten te bekijken, zoals gewonnen tickets en rankingpunten. blijf kijken! Je Pokeren.nl profiel nickname moet overeenkomen met de nickname van je Pokeren.nl online account. Een alias is de naam waarmee je aan tafel zit terwijl je speelt.

Hoe kan ik deelnemen?

Voor nieuwe spelers hebben we de onderstaande stappen opgenomen.

1. Vraag je ticket aan via het inschrijfformulier op de cursuspagina en maak automatisch een Pokeren.nl profiel aan.
2.
Download en installeer “Pokeren.nl Online” op uw computer of ga naar de webversie (Download of webversie)

2. Mobiel/tablet gebruikers worden automatisch overgezet van online.pokeren.nl naar web applicatie afzender
3.
Registreren om zelf een spelaccount aan te maken (dit kan worden gedaan na het installeren van het programma of direct als je speelt via de webversie)
4.
Na de eerste keer inloggen, kies je dezelfde alias bij het opzetten van je Pokeren.nl Profiel . Profile

5. Je wordt toegevoegd aan het toernooi door iemand van de Pokeren.nl-staf

6. ‘s Avonds hoef je alleen maar in te loggen

READ  Boeken hamsteren in de bibliotheek, maar de verhuiswagen thuis laten

More from Madison Garrett

zo doe je het op je iPhone

Goed nieuws voor mensen die Family Sharing gebruiken op hun Apple-apparaten. Vanaf...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *