Ontmoet meer NEO TWEWY Shinjuku Reapers

Square Enix ging geleidelijk Deel meer details Over de verschillende karakters en mechanismen in NEO De wereld eindigt met jou. De laatste informatie raakt enkele van de tegenstanders. Reapers treedt weer in werking in أخرى Nieuwe ToyiEn nieuwe details vertellen over de mensen van Shinjuku Reapers die ze zullen ontmoeten en Nagi’s Dive Psych-vaardigheid.

Er werd met name meer informatie verkregen over vier karakters. eerste van Nieuwe Toyi De Shinjuku Reapers die besproken zullen worden is Ayano. Het werd geuit door Erin Yvette, een van de senior leden van de gemeenschap. Het is over het algemeen cool, maar het ligt dicht bij de vork van de andere Shinjuku Reaper en “dotes” erop. Kubo, ingesproken door Xander Mobos, is een arrogante en enige beleefde manager voor Chiba. Hishima, ingesproken door James Austin Kerr, is slim, mysterieus en schijnbaar niet betrokken. Ten slotte praat Kaie regelmatig met spelers via sms, vertelt ze fortuinen en geeft ze hints. Als hij spreekt, is zijn stem Josie Montana McCoy.

Er verschenen ook enkele andere spelmechanismen. Als je verdwaald bent en niet zeker weet wat je nu moet doen Nieuwe Toyi, Mensen kunnen Rindo’s mentale notities bekijken voor een samenvatting van de huidige taak. Het is onder ideeën, net als een sociaal netwerk. In dit gedeelte kun je zien wie elke persoon is en hoe ze zich verhouden tot andere spelers. Je kunt hier vriendschapspunten gebruiken om beloningen te kopen.

Ten slotte sprak Square Enix over Nagi’s Psych. Elke persoon heeft een speciale vaardigheid. Bijvoorbeeld, De ferriet kan de herinnering gebruiken Om de NPC te overtuigen om enkele gegevens te onthouden die je mogelijk nodig hebt om de missie te voltooien. Nagi kan Dive gebruiken om onder negatieve invloed van ruis in iemands hoofd te kruipen om het te verwijderen en te herstellen.

READ  'Hoofd van Swaminarayan Sanstha dood': boze netizens-uitbarsting; er ontstaan ​​speculaties

NEO De wereld eindigt met jou Hij komt op 27 juli 2021 uit op de Nintendo Switch en PlayStation 4. De pc-versie verschijnt in de zomer van 2021 in de Epic Games Store.

Written By
More from Aubrey Mason
Tv-ster Shruti Seth herinnert zich de dagen van de zwangerschap
Shruti SethInstagram Actrice Shruti Seth ging door het geheugen en deelde een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *